Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chceli ste to spat??

Príspevok v téme: Chceli ste to spat??
celezle111

asi pred 2mesiacmi som sa rozysiel..s priatelkou .boli sme spoli 3roky ale za ten cas som mal pocit ze ju nelubim aj ked mi snou bolo dobre a chcel som travit cas..a vsetko ale necitil som tak lasku...tak som to ukoncil ..ale teraz citim ze mi je zanou smutno a ze som si neuvedomoval co som mal a co stratil ze by som sa kunej chcel vratit...uz sa vam to stalo ze ste niekoho nemilovali aspon ste si mysleli rozisli sa a potom za daaky cas ste zistili ze je to to naj premna..a ze ju chcem alebo ho chcem spat???

Sejla

Ja som za to, ze kazdy si zasluzi druhu sancu, ale zaroven to chce aj trochu vediet rozoznat hranicu, kedy to zacina byt obtazovanie a stalking. Koniec koncov je to vsetko na nej, ci ti tu sancu da, alebo nie a v kazdom pripade treba respektovat jej rozhodnutie.

celezle111

miskaaa ...a ako dlho ti trvalo nato prist ze ti chyba...ze ho chces spat?? a si sa aj stretavala pomedzi s niekym novym..lebo mne to nejde a nechcem

Miiiiskkkaaa4

Niecim podobnym som si presla. Boli sme spolu s priatelom niekolko rokov, a zrazu som mala pocit, ze ho uz nelubim . Tak isto som to ukoncila, no po urcitej dobe som zistila,ze to bola chyba... zacala som o neho bojovat a mala som stastie...sme spolu...
Ak to citis rovnako, urcite ju skus ziskat spat..nic nie je stratene..len je ubohe, ze sme si to uvedomili, az ked sme tych ludi stratili..ale niekedy to tak musi byt.
Drzim palce

Messje

No a presne o tom to je
Tebe nejde o to ze ti chyba ale o to ze je tam uz niekto druhy.Myslis na seba..Bojis sa byt sam
.Takze nejde o nu ale o samotu
Ako píše denisaf.Vsetko by bolo rovnake keby sa vratila.Radsej ostan sam a za tu dobu porozmyslaj kde si spravil chyby,aby si sa im do buducna vyhol.

celezle111

ano chyba mi velmi....chcel by som ju naspat..ja viem ze by to bolo mozno to iste..ale mozno by to bolo lepsie keby sme sa dotoho obaja vlozili..som nestasny..nesposobuje to chcenie a vsetko aj to ze sa stretava s niekym??? lebo bojim sa ze by to snim mohla mysliet vazne a ja potom budem sam

denisaf

cele zle ona ti chyba teraz ale ver ze keby sa k nej vratis zas je ot o tom istom.. to neni laske ale zvyk... len ludia si to zamienaju

0vecka

podla mna je to normalne.. clovek si vecsinou nevazi to co ma ale to co stratil... ja som poznal jedneho typka ktori kazdu svoju priatelku totalne ohovaral a stazoval sa a neviem co. Potom bol velmi prekvapeny ked ho nechali a spametaval sa z toho par mesiacov a mal na ne len tie najlepsie slova :) taketo mal 3 a vzdy to bolo o Tom istom