ja som mal len občas zo stresu problém so slabšou erekciou a pomohlo mi užívanie prípravku erectan ManLong. Dostať ho na stránke erectan.sk a je tam o tomto prípravku aj viac napísané. Tiež som tam kúpil intim gel erectan pre partnerku, ktorá s orgazmom sice problém nemá, ale vraj cíti všetko nejak intenzívnejšie :) takže tiež odporúčam
Mám len problémy s erekciou alebo som impotent? Aký je rozdiel?
No, tieto problémy sú veľmi chúlostivé. Tiež s tým máme doma skúsenosť. Manžel sa za to ale hanbil a čím dlhšie to trvalo, tým viac bol podráždený ... Vôbec sa o tom nechcel baviť, nechcel s tým sám nič robiť. Tak som mu skúsila sama kúpiť tabletky na podporu erekcie ... Skúsil, zabrali a teraz sme skutočne šťastní. Berieme Erectan :)
Súhlasím, ja som mal dlhú dobu problémy s erekciou ... K doktorovi som sa hanbil zájsť, a tak som si začal pohrávať s myšlienkou kúpy nejakého lieku na podporu erekcie. Všeobecne neverím neovereným značkám, takže som si skúsil kúpiť Erectan a ten mi fakt pomohol. Dnes už u nich kupujem aj ďalšie prípravky, ktoré nám s manželku zlepšujú a spestrujú náš sexuálny život!
clanok okato ozaj okato reklamuje jeden jediny preparat...rada by som podotkla ze lepsim pripravkom nez prave spominany je modry erectan, ktorý účinkuje rýchlo a možno ho užívať aj u diabetikov či srdciarov..asi tolko
v okoli si vsimam, ze znami /a to aj muzi nad 40/ nechapu rozdielu medzi impotenciou a slabou erekciou. su to 2 rozdielne veci.. jedna suvisi s plodnostou, druha s pevnostopu erekcie.. nemylte si to a nevykladajte si to nespravne.. vsetko o rozdieloch a pomoci tu na intimnom blogu --- -odkaz odstránený-
no podla mna zerex nepomaha vobec a to ze je to reklama je ocividne. Ak sa niekto na toto chyti tak mu aj tak enni pomoci a nevysolil by prachy na toto tak by ich vysolil na nejaku inu blbost...
caute dskuteri, upozornujem, ze clanok "okato" odporuca zerex, ale e nutne pochopit, ze doplnok vas nezbavi ochorenia erekcie. moze ciastocne zamaskovat oslabenie, ale prvotne ochorenie sa aj nadalej bude prehlbovat az dojde k strate erekcie.
je prvorade najskor navstivit lekara. len zisti, ci vam predpise liek, alebo povie, ze mate len obcasne oslabenie kvoli napr. stresu alebo unave a vtedy sa da erekcia aj libido "nakopnut" s doplnkom.
jednoznacne by som ale posluchal lekarove odporucanie. o rozdieloch liekov a doplnkov som nasiel jeden mega odborny clanok tu, stoji vazne za to - vimax.sk
Až okolo pol milióna slovenských mužov ohrozuje práve impotencia. Niet sa čo čudovať, že čoraz viacej mužov rieši podobné otázky: "Sú to iba bežné problémy s erekciou alebo je to už impotencia?"