Dobry den, poprisim Vas o nazor na moju situaciu...
Pred mesiacom sa so mnou rozisla priatelka.
Ak to v skratke popisem. Boli sme spolu rok, spoznali sme sa na intraku. Velmi ma chcela, na prvej spolocnej diskoteke sme na to hned skocili (oktober) a v aprili odiicialne vo vztahu. Vsetko bolo v tom najlepsom poriadku, lubili sme sa. Prislo leto, boli sme spolu cez vikendy, skoro stale. Bol som u nej doma, ona u mna. Vsetko fajn. Zacal semester, zacala sa mi vzdalovat. Vzdy nejaka akcia, vzdy s chlapcami, nema kamaratky. No doverujem jej. Nikdy som nic neriesil. Tvrdila, ze chce deti, spolocny zivot atd. Ma 21 Ja 27, bral som to s rezervou. Boli sme nejaky cas oddelene, lebo ze si musi soravit poriadok v hlave... potom mi pisala ako velmi ma miluje, ze chce byt len sommnou uz navzdy a ze jej obcas prepina, nech to beriem s rezervou, po tyzdni mi zavolala ze nepride a ze je koniec... vobec ju to netrapi, zabava sa a citujem "citi sa fantasticky" ... pritom pred mesiacom hovorila mojej rodine, ze uz je cas na zenenie pre mna..
potom mi pisala, ze nevie co vlastne chce, potom, ze chce byt sama, potom ze potrbuje dlhsiu dobu na to, aby zistila co chce...
prosil som a robil presne to, co som nemal... ona bola na plese s kamaratom na ktory sim chcel ist s nou a Ja som jej robil doma zadanie.. :D za co som dostal "jej dakujem :)"
Skrat ?
Messje- máš pravdu. Ono je vždy ľahšie poradiť niekomu, ako sebe :)
Danca
O tom presne som teraz písala v tvojej teme
Ty davas rady na nieco co sama nevidis a omluvas to vašou pauzou.
Keby ta chcel,da ti to najavo,zabojuje.Ziadna pauza by mu nebranila a nedovolila uzivat si s lahkymi zenami.
Presne tak, súhlas. A hlavne, teraz s tým nič neurobíš
ved to je tak najdete si mladucke babenky lebo este dobre vyzeraju v ich veku a potom placete ze vam to neladi
ta tvoja 21 rocná je len decko- zjavne ju este nepresla puberta, nevie co chce... a ako ti sama povedala "prepína jej" tak to by ta teda malo hned odradit....
a vieš ty kolko som sa napočuvala na strednje od mojich spoluziacok, skoro kazdy mesiac , stale o novom frajerovi, na byvaleho nadavali...
že "planujeme spolocnu buducnost, je ten pravy.." blaaa blaaa...
a o mesiac sa jej pýtam či po nu pride Jano? ... a ona to je koko*, ani mi ho nespominaj, s tym som skoncila.. mám moju lásku jedinu Milana... a zakazdym to bol ten pravy...
**
a teraz najnovsie sa bavím na jednej známej...
25 rocna matka 2 detí, kazde s inym chlapom...
kazdy vikend diskoteky, deti zakvaci na krk rodicom, alebo ich otcom..
mala frajera ktory ju cakal v aute a zatial flirtovala s predavacom bola som toho svedkom...
kazdy mesiac iny frajer...
Zase ma noveho...a nasej spolocnej známej krachol niekolkorocny vztah nejakych 5r spolu chodili, uz spolu zili..
a tá 25ka "čerstvo zalubena" jej napise na fb do statusu komentar k nejakemu citatu porozchodovemu ze "neboj najdes aj ty toho praveho... ja som ho už nasla..." :-D a ja som si len pomyslela
"do kedy.."
Ahoj, tvoja (ex)priateľka zjavne nevie, čo chce. Na tvojom mieste by som sa na ňu "vykašľala"- nekontaktuj ju, to je to najlepšie čo urobíš. Ona má v tebe zjavne istotu, ale Zober jej ju, nekontaktuj ju, a práve vtedy zistíš, či jej za niečo stojíš- ak bude o teba bojovať je to dobré znamenie, ak nie- je to jasné. Prechádzam si niečím podobným, len s tým, že my máme pauzu...
Bobula to si uz rovno mohla prispiet tu
www.zdravie.sk
na tvojom mieste by som to uz neriesila