Neviem kam to napisat..ale chcel by som sa spytat...ci uz niekto bol na odstraneni ochlpenia..pretoze mam ochlpenie aj brucha aj hrude...ale chcel by som sa toho zbavit...nartvalo..holim sa ale vadi mi to...rychlo to rastie...bud daaky dobry pristroj alebo odbornika...
Zbavenie sa ochlpenia
philips je sice drahy, to co reklamuju, ze so svetlom to odstrani ochlpenie a svetlom to je bez bolesti ale je to dost drahe tak skus objednat z
-odkaz odstránený-
tam ho maju lacnejsie
Bud rad ze niesi zena a nemusis si holit nohy a ruky tiez brucho (teda aspon ja si brucho holim lebo mne zarasta :D :D ) nie kazda si holi ruky ale ak ano tak aj to je celkom drina :) a ja si zas myslim ze u chlapa je normalne ak ma na bruchu chlpy
...nerob si z toho velku hlavu nie si jediny co ma tento problem...
ja sa nehambim ist...uz som bol ja sa hambim ze to mam...ale tak couz panbozko mi nadelil..aj co som nechcel...a aj ked mam uz daaky vek stale ma to trapi...cely zivot som trpel a chcel by som to dat...prec natrvalo...ale jeden kamarat ntom bol a nebol moc spokojny...a preto ci niekto nahodou nevie aj o nejakom domacom pristroji ktory fakt pomaha...aalebo ked uz fakt skutocne dobreho odbornika...
neboj nebudes prvý kto pojde za odbornikom..dnes uz chlapi bezne chodia... kludne chod nehanbi sa... zisti v meste kde to robia a chod...