Ahojte prosim poradte mi mam 18 rokov a pred týždnom mi lekar zistil leukemiu na rovinu mi povedal ze mi ostava asi pol roka života nič viac a ja sa chcem spytať ci sa to neda nejako liečit nechcem umriet taky mladý mam dobru rodinu priateľku kamarátov a chcem si ešte užit život priatelke som to ešte nepovedal nechcem aby sa trápila a preto hľadam pomoc tu da sa to nejako vyliečit prosim o radu :(
Leukemia
Dobry den.Dovolte mi reagovat na vase prispevky .Dokazeme vam pomoct bez chemoterapiii a ozarovani.Mame za sebou vela vynikajuch vysledkov ..Ak mate zaujem tak ma spatne kontaktujte..Nejde o ziadne farmaceuticke lieky plne chemie ktore maju za ulohu predlzovat vasu liecbu a samozrejme nevyliecit vas.Ponukam vam moznost vyliecit sa nech to znie akokolvek cudne,neveriacky. V kazdom pripade za info nic nedate ..Rozhodnutie je na vas.
Dobry den.Nasiel som vas prispevok .Neviem sice aku mate diagnozu ale dokazeme vam pomoct bez chemoterapiii a ozarovani.Mame za sebou vela vynikajuch vysledkov a preto verim ze aj vo vasom pripade to nebude inak.Ak mate zaujem tak ma spatne kontaktujte..Vsetko je iba na vasom rozhodnuti.Nejde o ziadne farmaceuticke lieky plne chemie ktore maju za ulohu predlzovat vasu liecbu a samozrejme neuspesne.Ponukam vam moznost VYLIECIT SA nech to znie akokolvek cudne,neveriacky a neviem ako inak.. Rozhodnutie je na vas.
p.kolpor@gmail.com
Skvele rady a clanky o rakovine, diskusne forum, otazky a odpovede.
Pri rakovine je dôležité aj štádium ochorenia....Ak má niekto IV.štádium, dostáva paliatívnu chemoterapiu, ktorá mu nielenže nepomôže, ale v jeho stave uškodí.....bohužiaľ onkológovia ju dávajú aj v prípadoch kedy uškodí...ja osobne nesúhlasím s názorom, že onkológom treba bezpodmienečne veriť, naopak alternatívna liečba dáva v mnohých prípadoch pacientovi toľko potrebnú nádej v uzdravenie v zázrak....ano väčšinou hlavne v neskorších štádiách nepomôže, ale to nepomôže ani chemoterapia a určite toľko neuškodí ako chemoterapia.....stačí sa popýtať v okolí kto pozná niekoho kto mal IV.štádium a dostával chemo,, stačí sa spýtať či stále žije, prípadne čo s ním chemoterapia urobila....napr. v Nemecku je popri klasickej liečbe - chemo a ožiare podávaná aj alternatívna liečba - imelovou terapiou....a táto liečba je tam dokonca hradená zdrav.poisťovňou.....nič nie je len čierne alebo biele....niekto pri rovnakom druhu nádoru a aj v rovnakom štádiu ochorenia vydrží rok, iný mesiac a ďalší sa akoby zázrakom z ochorenia dostane....a to bez ohľadu na to či podstúpi alternatívnu liečbu alebo klasickú.....
suhlasim s Ratulkou, verila by som v prvom rade lekarom!! .. ostatne bylinky, vyziva a pod. len ako doplnkova liecba
Preco mu vsetci mutite hlavy ze onkolog mu nepomoze. Leukemia sa da liecit. Velmi ucinna je transplantacia krvotvornych buniek
Leukemia cize ochorenie krvi nieje bezny pevny nador ktory sa strati po vypiti byliniek. Stranku badatel by som zazalovala sa sirenie bludov. Treba si verit ze sa uzdravis. Treba verit lekarom.ked nieste spokojny s tym co mate vyhladajte ineho. V NoU v bratislave su najlepsi specialiati. Ja sama mam hodgkinov.lymfom tiez ochorenie krvi . A uspesbe sa liecim. Verte hlavne sebe ze to zvladnete..posielam energiu. Je vela clankov o tom ako sa ludia nechali oklamat sarlatanmi. Nebudte.medzi nimi.pekny den
Adam, kontaktuj ma. Viem o niekom, kto pomohlo mnohym, aj s onkol.ochoreniami. U tvojej diagnozy ma vyborne výsledky!
Adam ako si na tom? Chodis sem?
je mi to velmi luto. nespoliehaj na lekarov,ak chcse zit, ti ti nepomozu, svagor mi na toto presne umrel pred rokmi a keby som mala predtym znalosti v alternativnej medicine, verim, ze tu mohol este byt, zil s tym 2 roky. najdi si dobreho terapeuta , treba ta precistit komplet detoxikovat a nie zabijat a oslabovat chemoterapiou, okamzite konaj, verim, ze sa z toho dostanes. Leukemiu casto sposobuju plesne a tazke kovy v organizme, treba zmenit komplet stravu, vyhybat sa zivocisnym produktom, citaj vela na nete, precistuj sa stavami zeleninovymi ovocnymi, aj tu je zaujimavy clanok
www.badatel.net
Ahoj na to síce nepomôžem ale chcela som ti len povedať že môj spolužiak mal kedysi vážnu nehodu a po pol roku v nemocnici ho pustili domov "na dožitie" jeho mame povedali aby už chystala pomaly pohreb. Ten chlapec mal vtedy 18, dneska ma 28 je síce na vozíku ale je z neho úspešný clovek, niečo spomínal že si robí doktorát v prahe. Lekári krútili hlavami a neverili. Vieš medicina má svoje hranice a za nimi je Boh. Prajem ti veľa sily a pozitívnej energie aby si ten ťažký boj zvládol . Držím ti palce.