Ssri antidepresiva

Príspevok v téme: Ssri antidepresiva
meno1

Dobry den. Viete mi niekto povedat, ci mozu ssri AD uskodit, ak ich uziva clovek, kt. nema depresiu ? (predpisal mi ich lekar, vraj su neskodne...ako "lentilky") ... no co viem, tak vyvolavaju umelo zapal mozgu, aby ten zacal vytvarat latku, po ktorej sa budem citit lepsie... Tak lepsie sa necitim, trieska mi v hlave, mam nepokoj a piaty den nespavost..predty v pohode no teraz je zo mna zivy zombie. Mozem ich svojvolne vysadit? Vazne stacilo mi. Dakujem za odp.

meno1

Znovu to iste dnes, celu noc som bol hore tak som to vysadil. Citim ako to svinstvo vyprchava a zacinaju sa mi vracat zmysly. Super pocit, uz nechcem ziadne AD v zivote vidiet. Viem ze su ludia kt. ich potrebuju. Ja nie. Mavam uzkosti, obcas potrebujem nieco "uzit"... na zkludnenie...
Ale nic co zo mna urobi mrtvolu!! Nieco na zrelaxovanie. atd...

jjoe

Ak ti je od toho zle, tak to zníž na polovicu až štvrtinu. Ak netrpíš depresiou alebo úzkosťou, tak je zbytočné brať AntiD. Ak potrebuješ antidepresívum, a od thoto je ti zle, tak dajú sa naordinovať iné. Nie každé AD je vhodné pre každého.

meno1

Ku psych. ma poslal vseob. lekar. Potreboval som "vypnut" kedze v kuse makam v robote a citim sa vystavene,,,ale nie na toto ... doteraz som bol unaveny s beznymi starostami, no teraz je zo mna totalne ziva mrtvola s vypulenymi ocami...je to ok?

kabel

Tak zápal mozgu SSRI určite nevyvolávajú :-D Lentilky to však taktiež nie sú. Nepíšeš vôbec, kvôli čomu ti ich lekár nasadil, takže radiť sa príliš nedá. Nikto ťa nenúti ich užívať, to je vždy otázkou slobodnej vôle pacoša, ale potom nenadávaj na lekára :)

Najčítanejšie články