Po strednej škole som chcela skúsiť vš, ale nejak som nevedela kam, tak som sa zamestnala. Skúsila som si toho viac, ale viete ako to je v SR..minimálne mzdy a kopec stresov...zamestnávatelia vás berú ako nejakú vec...Po škole som už nejaký ten rok, ale rodičia chcú, aby som študovala, no vlastne tiež by som to chcela vyskúšať, viem, že škola mi nič nezaručuje ale chcem to aspoň skúsiť. Problém je, že stále neviem, čo so sebou. Akoby som zastala v čase...už z toho mávam aj úzkosti, chytá ma pesimizmus, bývala som veselá ale po zlých skúsenostiach s ľuďmi, kolektívom ma začína chytať priam až sociálna fóbia, veľa nad všetkým uvažujem, často ma bolieva hlava. S nikým sa takmer nestretávam, každý má vlastný život, býva v inom meste...Nie som technický typ, chcela by som robiť niečo kreatívne ale niečo, čo sa dá robiť samostatne, bez toho aby som musela zase trpieť v tlupe ľudí. Odvšadiaľ počúvam, ako nič okrem medicíny a IT nemá uplatnenie, už som z toho kolotoča na prášky a neviem ako ďalej :(