Čo to môže znamenať?

Príspevok v téme: Čo to môže znamenať?
Vikiii475

Dobry večer rada by som sa niečo spytala..Viem že je to možno trocha na hlavu ale akosi nato neviem zabudnuť.Dnešnu noc sa mi sníval sen.V tom sne ma obranoval človek ktory ma v realite ponižoval a vysmieval sa mi.Možno Vám to pride detinske ale čo podla Vás môže taký sen znamenať?ďakujem za hocaký názor

klokanjack

Taktiez si myslim, ze by si nemala hladat za snami nejaku hlbsiu pointu... Je to iba splet myslienok, udalosti, nasej fantazie, ktora nam vytvara pocas spanku taketo obrazy... Mne sa napriklad tiez kedysi davno strasne casto snivalo s mojim byvalym frajerom, ja salena som tomu prikladala velke vyznamy, ze medzi nami ostalo urcite este nieco nevyriesene a podobne, az som ho raz nahodou stretla na jednej akcii, slusne som sa mu prihovorila, ze by som sa s nim rada porozpravala a on sa ku mne nakoniec zachoval ako obycajny uboziak :-D tie moje sny boli sposobene iba tym, ze som ho stale mala v hlave a nebola som uplne vysporiadana s tym rozchodom, tak sa mi to v hlave vsetko takto pokrutilo. Takze nechaj sny snami a zi realitou :-)

pomocnica

Nechaj to plavať, znamenať to môže hocičo...
Niekedy sny znamenajú presný opak, ako sa zdajú, obraňoval ťa? Uráža ťa. Alebo si možno ako tu písali praješ, aby ťa namiesto ponižovania ochraňoval... Tajné túžby sa v snoch prejavia aj keď to možno mozog ešte nevie...