Cítim sa ako medzi dvoma mlynmi

Príspevok v téme: Cítim sa ako medzi dvoma mlynmi
Patricia_012

Dobrý večer,
keďže už neviem komu dať za pravdu, alebo čo, hľadám názory nestranných práve tu.
Mám v blízkej rodine jeden zvláštny prípad a obe strany sa pýtajú mňa na názor. Nechcem ublížiť nikomu a ani sama netuším čo je správne, tak mi prosím napíšte názory.
Jedná sa o 3 člennú rodinu. Otec je nezamestnaný, podľa mňa aj neschopný a čaká na pomoc druhých. Mama danej slečny sa robí neschopnou a so všetkým sa spolieha na dcéru, čaká od nej pomoc a nedokáže sa od nej odpútať. Daná slečna ukončila VŠ, pracuje, ale zarobí akurát na cestu do práce a niečo málo navyše, nakoľko nemá miesto vo svojom odbore. Dlhov majú hodne, snaží sa ich platiť ona. Teraz uvažuje nad odchodom do Anglicka, v čom jej rodina všemožne bráni a robia scénky. Zariadili to tak, aby ani náhodou nemala nato, príp. aby nemohla odísť, lebo pani je zrazu veľmi chorá a aj verejne povedia, že bez nej sa ani nesnažia nič vybaviť, lebo oni sú iná generácia.
Ja im dám za pravdu, lebo ju niekde majú. Vychovali ju, ale teraz ona odíde, ale zase má svoju pravdu aj ona. Čo si myslíte, existuje spravodlivé riešenie?