Dobrý večer, mám 22 rokov,posledné 3 mesiace mi padajú vlasy a poslednou dobou to je vo veľkom,,chytim vlasy a idú von... liečim sa na boreliózu,,,už 9 mesiacov beriem ATB podla protokolu (prokanazol,entizol,benemicin,augmentin,klerimed) bral som tiež 2 mesiace Elicea 5mg na Panicku poruchu "vraj" chcel by som sa spytáť či može rapídny pokles pokrývky hlavy sposobovat táto ATB liečba alebo mám hladat pricinu inde ?
padanie vlasov z ATB ?
Problém s durovskou nie je, len mi nebolo jasné, prečo berieš atb 9 mesiacov, tým sa to vysvetlilo.
príznaky, ktoré popisuješ, však môžu byť aj následkom tejto kombinácie atb..konzultuj to s ňou, keď sa u nej liečiš.
toto všetko treba komunikovať s lekárom ktorý danú liečbu nasadil
Aky je problem s durovskou ? Jasom pocul o nej dobre..ak viete o niakej lepsej variante rad si ju vypocujem lebo momebtalne to nieje moc vyhra stou diagnozou..bolest klbov svalov unava bolest vnutri tela..rad prijmem niaku radu ako pokracovat..nerad bysom sa znicil :/
zrejme ti vsetky organy nepracuju spravne...
Obličky to je dôležité
Skus posilnit oblicky, pecen..., pit cistiace caje, pestrec mar., na boreliozu je himalajsky caj Manjishta.
aha durovska..heh..no tým sa všetko vysvetlilo
A vratia so do normalu po ukonceni liecby ? Tak nerad to beriem ale verim DR durovskej ze liecba pomoze ... netrufam si takuto chorobu liecit sam a podla seba ..dufam ze uz coskoro to doberiem a budem O.K..dikicko
A ty sa divíš po 9 mesiacoch toho svinstva? Čudujem sa, že ti odchádzajú len vlasy.
A pozeral si si aj nežiadúce účinky na príbalových letákoch ATB? tam by som začala...