Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

padanie vlasov z ATB ?

Príspevok v téme: padanie vlasov z ATB ?
jakub3333

Dobrý večer, mám 22 rokov,posledné 3 mesiace mi padajú vlasy a poslednou dobou to je vo veľkom,,chytim vlasy a idú von... liečim sa na boreliózu,,,už 9 mesiacov beriem ATB podla protokolu (prokanazol,entizol,benemicin,augmentin,klerimed) bral som tiež 2 mesiace Elicea 5mg na Panicku poruchu "vraj" chcel by som sa spytáť či može rapídny pokles pokrývky hlavy sposobovat táto ATB liečba alebo mám hladat pricinu inde ?

kabel

Problém s durovskou nie je, len mi nebolo jasné, prečo berieš atb 9 mesiacov, tým sa to vysvetlilo.
príznaky, ktoré popisuješ, však môžu byť aj následkom tejto kombinácie atb..konzultuj to s ňou, keď sa u nej liečiš.

Jakub3333

Aky je problem s durovskou ? Jasom pocul o nej dobre..ak viete o niakej lepsej variante rad si ju vypocujem lebo momebtalne to nieje moc vyhra stou diagnozou..bolest klbov svalov unava bolest vnutri tela..rad prijmem niaku radu ako pokracovat..nerad bysom sa znicil :/

Jakub3333

A vratia so do normalu po ukonceni liecby ? Tak nerad to beriem ale verim DR durovskej ze liecba pomoze ... netrufam si takuto chorobu liecit sam a podla seba ..dufam ze uz coskoro to doberiem a budem O.K..dikicko