Ahojte, som nešťastná vysmievajú sa mi že som bifľoška ku tomu sa vôbec nesnažím nejako úžasne učiť iba si to prečítam v škole a viem to. Prečo sú takí krutí a aj tak ma za to odsudzujú ako keby som bola nejako nákazlivo chorá. Som citlivá a dosť mi to ubližuje aj keď si myslím, že na dobrých známkach nie je nič zlé práve naopak. Prosím dajte nejakú radu ako sa brániť popripade ako si to nevšímať.
Bifľoška
stáva sa to nerieš to :)
moja milá... ako keby si o mne písala keď som bola na ZŠ. netráp sa tým, síce ťa chápem, ale to, že sa ti vysmievajú svedčí o ich hlúposti...závidia ti, ver mi. časom pochopíš, aký máš dar. nenechaj sa znechutiť. skús si vymyslieť nejakú frázu, ktorú budeš používať na obranu...
Nevidim to vobec tragicky. Skor naopak :) nabuduce im povedz, ze si jednoducho taka mudra. Neboj, ich to pusti ked vyrastu.
ty nie si bifloška, bifľovanie je to, ked sa učiš text od slova do slova, niekto ta stopne a stratiš uplne nit a na druhý den už nič nevieš.... spolužiaci ti závidia, vôbec sa kvôli tomu netráp, skôr naopak, ber to ako dar, čoby zato ostatní dali a hlúpych spolužiakov pošli do kelu....