Ahojte. Prosím pomôžte mi. Mám strašné akné a nič mi nepomáha:( aj keď niekedy mi to na chvílku zmizne ale o pár dní sa mi spraví pupáčik no a je z toho potom chrasta. Vyskúšala som toho už dosť, aj u kožného som bola nič... Najprv by som upredňostnila nejaký domáci liek a keď to nepomôže tak neviem potom by som si nechala poradiť aj nejaký dobrý krém fakt neviem. Prosím pomôžte mi, chcem mať peknú pleť. Vždy som babám závidela, aj keď viem že v 15 rokoch je to celkom normálne a nikto nie sme dokonalí, ale toto je už moc:( Ďakujem:))
Akné
Ten moc kloktat a natierat si plet
Ten moc mam kloktat alebo len pit?
Ahoj, ja sama bojujem s akné už od mojich 12-stich rokov. Mám to lepšie ale stále ich mám. Tak ti napíšem aspoň čo mne pomohlo.
-pravidelne si čistiť pleť pleťovou vodou a potom čistou vodou
-vitamín A
-repík (potierať tvar aj piť), aj som sa v ňom kúpala lebo mám akné aj na chrbte
-opaľovanie
-z toho najhoršieho ma vysekala kožna so zineritom
-moč
Ja som si to objednavala na www.sibircanka.sk v lekarni som to ale nevidela
Ahoj, napis mi na zdraviezprirody111@gmail.com. Poradim ti.
A kde sa da ta modra hlina kupit?
Ahoj. Aj sa som mala vždy problémy spleťou a viem aké je to nepríjemné. Určite by som vymenila kozmetiku, ktorú momentálne používaš a ak máš štetce na makeup, tak tie je dobré sem-tam dezinfikovať. Skús investovať do lepších odličovacích prípravkov, ako sú napr. Bioderma alebo Avéne. Tieto značky nájdeš na notino.sk ( starý parfums.sk) / -odkaz odstránený- / kde sú za prijateľnejšie ceny ako v kamenných obchodoch. Určite je potrebné sa liečiť aj z vnútra, nie len z vonka a preto si zaobstaraj zinok, ktorý ti vážne pomôže. Skús ho mrknúť na pilulka.sk, kde ho majú za pár eur, no ak chceš ušetriť mám pre teba zľavový kupón :) -odkaz odstránený-
Ako dobra prirodna alternativa moze posluzit krem modra hlina od Sibircanky.
Mne pomáha pitie zazvoroveho a šipkoveho čaju :D
treba to liečiť vnútri tela