Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Akné

Príspevok v téme: Akné
Barboradan

Ahojte. Prosím pomôžte mi. Mám strašné akné a nič mi nepomáha:( aj keď niekedy mi to na chvílku zmizne ale o pár dní sa mi spraví pupáčik no a je z toho potom chrasta. Vyskúšala som toho už dosť, aj u kožného som bola nič... Najprv by som upredňostnila nejaký domáci liek a keď to nepomôže tak neviem potom by som si nechala poradiť aj nejaký dobrý krém fakt neviem. Prosím pomôžte mi, chcem mať peknú pleť. Vždy som babám závidela, aj keď viem že v 15 rokoch je to celkom normálne a nikto nie sme dokonalí, ale toto je už moc:( Ďakujem:))

melissa2000

mna kožný poslal za gynekologom,kt.mi predpísal Belaru- vysledok sa dostavil po 3 mesiacoch,beriem je už vyše roka a pleť aj kvalita vlasov su viditelne lepšie

sarah90

Oporúčam navštíviť odbornú kozmetičku, ktorá sa na to pozrie a určí vhodný spôsob liečby. Skús pozrieť stránku www.divabeauty.sk

Brigita232

co mam vyskusane a vyborne zabera na lokalne vriedky je propolisova tinktura, potierat niekolkokrat za den, ale len vriedky, nie ostatnu kozu. Nic sa jej nevyrovna a to mam poskusane drahe vodicky a masticky. A prirodna kozmetika, pouzivam Elysson.

katalinkatka

zdravim tiez ma trapi akne pochodila som uz ani neviem kolko koznych lekarov no ziadny mi nevedel dat nejaku masticku alebo vodicku alebo hocico co by mi pomohlo len mi davali vodicky a kremy ktore strasne vysusaju plet a na akne vobec nepomahaju po istom case sa mi od tych sprostosti co mi dali plet zacala uplne supat tak som si povedala dost. rozhodla som sa ze budem pouzivat len prirodnu kozmetiku aj to tak bolo rozhodla som sa pre znacku HappySkin, vyskusala som od nich mydlo eben s aktivnym uhlim krem aphrodite kedze som mala uz extremne suchu a znicenu plet a vodicku ardent .. mozem povedat ze tieto 3 produkty mi strasne pomohli tvar sa mi dala do poriadku kremik krasne hydratuje s tym som bola velmi spokojna ale aj vodicka amydlo je naozaj super..tu vodicku a krem pouzivam doteraz :) vodicka sa moze pouzivat aj ako odlicovac cely mejkap odstrani aj spiralu.. konecne som nasla skvelu znacku a produky ktore mi nedrazdia pokozku aj vam odporucam vyskusat

terezzka

tolko tu uz bolo tem na akne..ved vyskusaj ist koznemu alebo skus podla mojho nazoru je najlepsie koloidne striebro a striedat to z obycajnym kokosovym olejom..mne tato kombinacia pomohla

verunkaaaa

Ahojte, pouzivate niektora Acnatac gel? Dostala som ho na predpis no nepouzivam ho pretoze uzivam Roaccutane a ten sa vraj nema konbinovat s dermalnou liecbou. Je mi ho luto vyhodit kedze nebol lacny ..ak by bol zaujem tak cena je 13€ a exp je do 8/2017