Ahojte, mam taku trivialnu otazku, pod vas si ma muz holit ohanbie alebo nie. Ratame samozrejme, s tym, ze chce viest aj pohlavny zivot.
Maju si muzi holit ochlpenie
Nejako od 60-tych rokov sa to ochlpenie začalo postupne redukovať a redukovať až napokon nezostalo nič. Teraz by chcel mať byť nejaký nový trend, ale nikto nevie aký, že? Mal by byť presne taký, aká je doba, na jednej polovici chĺpky nechať a na tej druhej chĺpky pekne oholiť. Aj na hlave by sme si jednu polovičku vlasov mali nechať a tú druhú dať ostrihať na koleno. Môžme tým vyjadriť nejaký protest, napr. tým vyjadríme súcit s hladujúcimi deťmi na ostrove Palau. To by malo zmysel, že? Však tam majú takmer 20 000 obyvateľov a to už nie je nezanedbateľné a som o tom hlboko presvedčený.
asik .. hej ..mal..
Kde je chlp,tam je chut.
Nerozumiem co sa pohorsujete, pred 20 rokmi sa neholil nik a bolo dobre...
mali by si holiť to je snáď jasné
Fúj
Podla nie, ja mam 25 a neholim si rozkrok, ani priatelka si neholi. Podla mna je to uplne zbytocne, a argument,ze to nehygienicke neobstoji. A co sa sexu tyka, tak to takisto nehra ziadnu rolu
áno majú, tak ako bradu a fúzy tak aj okolie ohanbia a penis
vyzerá to upravene a je to hygienickejšie
zalezi aky je tvoj ciel... ak chces mat nejake zasuvy na jednu noc tak by som to radsej oholil aj ked pochybujem ze by nejaka zu cuvla kvoli tomu.. ak nie tak nejake prehliadky u doktora popripade spolocne sprchy ti mozu byt u riti ...
ja som si tiez myslel ze neoholene je to take o nicom ale mozno je to len nahoda ale zatial vsetky moje partnerky mi povedali ze je im to +- jedno.
Preco hned holit do hladka? Nastav si strojeck na 5-6 mm a poskracuj. Je to elegantnejsie ako dlhe chlpy a pritom nie si dohladka vyholeny.