Dobrý deň som užívateľom viac ako 4 roky fajcim pravidelne nevadi mi to len za tu dobu som ešte nezistil či marihuana odďaľuje liečenie horúčky alebo to nevplýva na môj zdravotný stav ... za odpoveď Ďakujem :)
Marihuana a horúčka
Pán predsedajúci, resp. pani predsedajúca, poprosím o vypnutie môjho mikrofónu, lebo by som bol veľmi nerád, ak by som popri negatívách začal spomínať nebodaj aj pozitíva účinnej, aj keď v malom množstve sa nachádzajúcej sa látky (jednej z mnohých) a to by nebolo ďaleko exploring beyond the limits (skúmanie za hranicami).
Ešte raz, poprosím o ten mikrofón!
Nič, sa neboj, aj tak vstaneš ráno hôr, čas ťa aj tak dostane, z tých prekliatych nočných môr.
Neviem, ale s čiarou by si nemal začínať. Drugs are bad. Ja zostanem pri klassique, radšej si dám jeden, či dva, či tri, či štyri poháriky. Nemal by som to preháňať, však uznajte sami, že pomýliť si Dr.gger (brutál značku, ten malý fukár, však viete, Bože, začnem sa tu s vami hádať, do kelu) za dvojdušku? Však, to už asi není normálne.
Sergej B. Tak myslím že na horúčku ani vplyv nemá ale keď potrebuješ znížiť odporúčam dať si čaru :D veď by si mal vedieť keď už zasobuješ blok :D
Nemám okuliare, tak sa vyjadrím k tomu, čo vidím. Zakladateľka tejto témy s názvom Vplyv nikotínu na horúčku nám neuviedla, koľko toho denne dá? Tým pádom sa my nemôžme adekvátne, ale ani neadekvátne vyjadriť k jej závažnému problému, hoci len čisto z jej subjektívneho uhla pohľadu.
Už si sa neozvala dva dni, milá zakladateľka témy. Čo si máme o tom myslieť? Poprosím o vyjadrenie, čím skôr.
Ďakujem, skončil som! Vypnite ma pán predseda (admin)!
Ďakujem ešte raz. A takisto by som sa chcel poďakovať aj svojim rodičom, predovšetkým svojej mame, ale najmä mojej mami mame, čiže mojej babke... Soráč, to mám šrajbnúť niekam inam:-)
toto je rozum :S
Čo ti na to povedať? Nejaký vplyv to má, ale súkromnú štúdiu o vplyve trávy na horúčku tu asi nikto nezverejní.
Každý kto vraví že nič nevylieči by som doprial zažiť leukémiu alebo parkinsona alebo rakovinu zelený zákal a samozrejme chronickú bolesť insomniu anorexiu a kvantum ďalších chorôb ktoré lieči ovela rýchlejšie ako "lieky" a s min. vedlajšími účinkami...tieto stupidiy nepočúvaj to je od ľudí čo boli vďační že mohli stáť v rade na mandarínky pol dňa pre nich je to najhoršia droga a vedia o nej tolko kolko jej už mali...NIČ...neviem či zrovna na horúčku pomôže lebo pri nej musíš veľa piť a určite poznáš suchoty
POZOR, marihuana/travicka nic nevylieci. Je to to iste ako uzivanie antidepresiv. Cize len zamaskuje primarnu pricinu problemu ako bolest, psych. problemy ale nevylieci !!! Zvycajne ked prestane ucinkovat tak stav je este horsie ako pred tym. Takze nehul a ries primarnu pricinu problemu :)
Na horúčku či bolesti to vplýva iba tak, že zmierňuje chorobu a môže ju aj vyliečiť ale z dlhodobého užívania dochádza k poruchám v hlave vznikajú psychické problémy, zabúdanie, vymletosť atd.
skús hádať