Podliatiny okolo pooperacnej rany

Príspevok v téme: Podliatiny okolo pooperacnej rany
Vlado8520

Dobry den.
Chcel by som sa opytat, priatelku dnes prepustili z nemocnice, ma chron. zapal potnych zliaz, a vyrezavali jej teda potne zlazy pod pazuchami. Problem nastal hned po operacii, podla mojich sice biednych znalosti, pri vacsom zasahu, co na jednej strane bol, mala to hlbsie, sa po zasiti nechava otvor na odtekanie ja nvm krvi alebo co to je. Ja osobne som mal z rany hadicku s nadobkou. Ona nemala nic take, dost silno jej to krvacalo, tvrdili jej, ze to je v poriadku, ze to je len ta "zla" krv, ale bolo toho nejak privela, odhadom pol litra v priebehu mozno hodiny. Previazali jej to, stalo sa to znovu, potom uz prestalo, rana sa ucelila, krv sa zrazila okolo stehov teda. Dva dni na to ju pustili domov, a hned tento den zistilila pri vecernom prevaze, ze ma okolo rany podliatiny, resp, zrazeniny par cm pozdlz rany, niekde vybiehaju aj viac. bordove az takmer uplne tmave. A zaroven sa stazuje na mierny opuch ruky, od ramena po laket. Bojim sa nejakej embolie alebo niecoho takeho, kedze sa jedna o zrazeniny, nema ziadne lieky na riedenie krvi, co si myslim jej tiez po operacii mohli dat. Bola aj na pohotovosti, tam samozrejme sama ochota, ze nevedia, co oni s tym maju spravit, moze to byt v poriadku, ale vraj aj zle, a moze sa to zhorsit, ze ma ist naspat kde ju operovali, ze to nie je ich starost. No lenze to je cez pol slovenska. A pokial to nieje nejaky problem, tak zbytocne. Prosim, ak mate niekto skusenost, poradte.

ANGEL-DEMON

to je normálne ze sa spravia "modriny" mí ich väčšina ludí po OP...
ja som absolvovala 2 OP a po oboch som mala... a tu som....