Ahojte chcela by som vas poprosit o radu mam velmi svetle blond vlasy az do bielej ale odrasty mam do zlta uz ma nebavi odfarbovanie a nicenie mojich vlasov su strasne suche,lamu sa,vypadavaju a vlasy sa mi nikdy nedarilo zjednotit do krasnej jednofarebnej blond preto som sa rozhodla ze sa chcem vratit k hnedej farbe ale pocula som ze na zaciatku je najlepsie dat sampon ale bojim sa aby to nebolo do zelena. Rozmyslala som nad takymto niecim
z BLOND na HNEDU
vies aby si nedopadla ako ja... mala som blond chvilu a potom som chcela svoje zas....som si tresla na hlavu hnedu a moje vlasy z blond na ciernu to chytilo- vlasy to nezvladli... ako som farbu zmyvala vlasy mi ostavali v ruke... takze tak...
kadernička ma potom vyvadila ked mi 20cm musel odstrihnut -pozostatky "odpalenych" vlasov,.. ze som to do*ebala... ze som si nemala hnedu dat, ale tmavu blond...
ale pokial máš moznost, najlepsie by bolo zajst za kadernickou a nech ti to ona prefarbi... kadernictva su na kazdom rohu, konkurencia... podla toho aj ceny maju... isto to nebude stat až 50€ ... ak nepojdes do nejakeho luxusneho...
je to odtien tmava blond takze na blond je to najlepsie riesenie... opytaj sa kadernicky, tiez ti odporuci tmavu blond a nie nejaku hnedu, ktora ti moze chytit skoro do cierna.. a to asi nechces...
*
šampony su horšie... mala som čierny sampon palette a ako bol rok dlhy som to mala na hlave neslo to zmyť...
ako mi povedali moje 2 kaderničky -šampon obsahuje viac farebnych pigmentov, je horší ako farba, jediny rozdiel je v tom že sa ma akože jednoduchsie nanašať , ze s tym nie je babračka ako s farbou,..inak je to to iste resp. horšie...
*
možes vyskusat aj ten sayos- je to slaba farba neurobi neplechu, ja ked som si ju dala po 2-3 umytiach bola preč... to iste som mala po Color-Maske,..
*
sayos 6-1 alebo 6-10 su to tmave blond.... a ked ma take vlasy zena na ulici svoje prirodzene casto je ta farba nespravne nazyvana hnedá :-D tak ako moja.... ja mam tmavu blond a to aj vysvetluje preco mi farby chytaju do tmava....
Ta Garnierka vyzera pekne tu by som skusila len sa trochu bojim kedze je to farba... nechyti prilis tmavo ?
šampon je horší! ako farba... takže sampon si nedavaj...!
ja by som skusila tmavu blond 6,0
a ked si budes farbiť po tom čo vymiešaš farbu pridaj do nej kludne 2 lyžice oleja-može byť aj obyčajny slnečnicovy, vlasy budu pekne leskle a nebudu suché...
garnierka je super, ja som si teraz zjednocovala farbu tak som si ju kupila a dala olej a už ked som vymyvala vlasy som mala jemne ako hodvab...dala som olej ako vzdy... ale aj do ostatnych farieb no vzdy mi dohrčkali vlasy, pritom na ne s citom davam farbu aby som ich nepoškodila a pred tym rozčesem, kedze mam huste kučerave do pol chrbta..
Kúp si svetlo hnedú farbu a zafarbi si to. Nic sa ti nebude stat ani zelene ich nebudes mat. Ja som to uz robila x rzy a vzdy to vyšlo