Ahojte. Mám taký problém...Priateľ sa so mnou rozišiel po vyše 2 rokoch
- najmä kvôli stále nekončiacim hádkam (v ktorých som povedala aj také veci, ktoré som nemala a on v podstate tiež)
- kvôli tomu že sa nám veľa ľudí montovalo do vzťahu
- kvôli tomu, že mal pocit, že mu "nedovolím dýchať" (áno, priznávam, asi som ho niekedy chcela mať moc pre seba, ale ja som tiež veľa voľnosti nemala)
Urobila som mnoho chýb a uvedomila som si ich asi až príliš neskoro.Napriek tomu všetkému myslím, že sa sme sa milovali a plánovali sme budúcnosť, ale hádky ten náš vzťah trochu otupili. On navrhol rozchod so slovami, že už to nič nezmení. Najprv som ho bombardovala smskami so snahou aby sme to ešte vyskúšali, aby mi dal šancu, ale zistila som, že to nemá význam. O pár dní sme sa stretli a povedal mi, že nechce urobiť hrubú čiaru, že bude rád, keď občas pôjdeme na kávu, že ma má rád viac než kamarátku a že nevylučuje že sa ešte niekedy dáme dokopy. Ale že sa musí dať do poriadku hlavne on sám, že kvôli mne zanebal svoju rodinu a aj sám seba. Že čas to možno spraví.Trápim sa, neviem čo mám robiť... Moc si ho vážim, je pracovitý, čestný, citlivý, verný, vtipný a o takého chlapa nechcem prísť. Aj on má síce svoje muchy, ale kto nemá?
Je pravda, že na jednej strane chcem aby sme to ešte skúsili, nerada by som náš vzťah hodila len tak za hlavu, ale na druhej strane som naňho aj nahnevaná, že ma odložil ako takú hračku. Neviem, čo si o tom celom myslieť...Pripadá mi ako keby nevedel čo chce...Iná v tom určite nie je. Toto sa odohráva v priebehu posledných dvoch týždňov. Čo si o tom myslíte vy?
Čo si mám o tom myslieť?
Messje ja som to ale chcela riešiť vo vzťahu, keby mi povie, že "prepáč, ja sa nechcem rozísť, ale potrebujem mať viac času pre seba a pre svoju rodinu" to pochopím, ale rozísť sa, odmlčať sa a povedať "možno to čas spraví a nevylučujem, že sa možno niekedy dáme opäť dokopy"...To mi pripadá ako keby si ma nechával v zálohe alebo čo. Prípadne, že si tým rozchodom nebol na 100 percent istý...
Respektuj jeho sukromie ked si to nerobila pocas spolocneho byvania.Vela zien chce mat chlapa len pre seba a riesi kamaratov a rodinu.Sam ti povedal ze zanedbaval rodinu...znamena ze si chcela asi naozaj jeho kazdy volny cas len pre seba.Ak to co ti navrhol nebudes respektovat,len potvrdis ze si stale ako si bola a viac ho k sebe nedostaneš. Venuj sa sebe,rodine,kamaratkam...ako on.Daj mu cas a priestor nech zisti ze konecne respektujes jeho súkromie.
Aj ked neverim ze ludia sa menia.Vrati sa k tebe a po case bude vsetko ako bolo.Nechaj ho nech zisti sam ze mu chybas.Ziadne bombardovanie smskami.Uvidis ci sa sam ozve.
Na sex ma nechce, to naozaj nie...On uz aj kvoli tym hadkam nechcel, nevedel sa uvolnit ked neboli veci v poriadku...A my sme spolu byvali 2 roky..zatial u nas..a asi mu chybalo sukromie, neviem...
allia ty popracuj v prvom rade aj na sebe a natom ze si mu nedovolila niekedy aj ,,dychat,, aj to ze sa vam vela ludi montovalo do vztahu..strasne vela vztahov stroskota na tom ze sa neposuvaju dalej myslim tym spolocne byvanie rodina atd atd... proste treba zacat zit s partnerom co najskor jedine tak sa najlepsie spoznate.... daj tomu cas a uvidis a hlavne sa nechovaj zufalo
tak toto je klasicky pristup niektorich chlapov k byvalej - pozor nanho
chce ta mat ako rezervu - na aspon sex a aby nebol uplne sam a nasucho kym si to nezriadi inak, resp. nenajde inu, proste vychcanost
na tvojom mieste to uplne ukoncim, ziadne stretavanie, bud ste vo vztahu, alebo nieste a vy nieste ...