S partnerom sme v 7 rocnom vztahu, stale sa pritahujeme, mame vsak mensi problemik v sexualnom zivote. Nase milovanie je velmi kratke, naposledy sa vystriekal, ked bol este len do polovice zasunuty. Vie pokracovat este potom aj 3-4 krat, ale chceli by sme trosku predlzit nase splynutie. Mate nejake rady? Frekvencia je niekedy 1-krat, niekedy 3-krat za tyzden.
Predcasna ejakulacia v 7 rocnom vztahu
skus a pred sexom vystiekať a potom to ide ok
Prave zo zaciatku to tak nebolo, ale moze to byt preto, ze najprv sme pouzivali prezervativ, asi ho to nejak stiahlo alebo znecitlivelo. V zaciatkoch sme sa mohli milovat aj 2h, niekedy aj 4h, pamatam si aj na 6, ale to uz bol extrem, hlavne na druhy den. Samozrejme s prestavkami, aj s vyvrcholeniami. Potom bolo obdobie cca 3 roky, kedy som brala antikoncepciu, tiez vydrz bola lepsia ako teraz. Vtedy priatel hovoril, ze aj masturboval, teraz je dost pracovne vytazeny. A teraz sme na tom tak, ze ak by sa podarilo babatko, tak sa potesime. Moze mat ta rychla ejakulacia suvis psychicky s tymto nastavenim? Ide o to, ze ja by som tuzila mat trosku dlhsie milovanie, priatel tiez. Tiez ma z toho blby pocit. Ja ho ukludnujem, ze je to lepsie ako by mal mat problem s erekciou, alebo s vyvrcholenim. Alebo by musel mysliet na nieco, niekoho ineho. Pre mna je to na jednej strane prijemne, ze ho pritahujem a vzrusujem. Len ked sa urobi 3-4krat (casovo do 10-15min), potom uz nastavaju tie hormonalne zmeny a je koniec.
tento problem mam aj ja s priatelkou vyse 7 rokov. a je to tak pocas kazdeho sexualneho aktu.