Dobry vecer, ak budem kazdy den klikovat cca 20klikov, schudnem a naberem svalovu hmotu??
Klikovanie
brusaky su uplna kravina to vobec nerob.. ten plank je v pohode alebo skus leg raise (dvihanie noh ak nevladzes kolien bud v lahu alebo vo vise na hrazde).. kliky su tiez v poho no zas je to len jednotvarne rozvijas silu tlaku ale nie pritahu a oslabujes tym chrbat a zadne ramena cize to treba vyvazit..
trochu spevnies ale schudnut no neviem to je hlavne o strave a silovom pripadne kondicnom treningu.. silu a svaly naberies hlavne silovym treningom.. to je kliky napr s vahou alebo bench, zhyby, drepy vsetko s vahou a idealne na 5-8 opakovani v serii atd.. komplexne cviky nic izolovane..
odporucam ti ako novacikovi pozriet videa Adama Rawa a zamerat sa hlavne na zakladne cviky s vlastnou vahou.. hlavne si pozri tie epizody RW Tv je ich viac..
je to na tebe
mne pomohol beh. 30 min. 4krat do tyzdna svojíím tempom. plus nejake cviky..treba to robiť pravidelne..ak si moc pri sebe tak neviem kedy uvidis vysledky. Ja máám normálnu postavu chcela som len vyformovať ..a vysledky sa dostavili po 2 mesiacoch.
trochu ale zazraky necakaj
Tak skusam minimalne 50klikov za den...k tomu 1minutu brusakov....pomoze mi to nejak?
Takze 30klikov a 10minut planking?
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.