chystám sa na odber krvi - otázka

Príspevok v téme: chystám sa na odber krvi - otázka
slnecnica456

Ahojte, už dlhšie mám také podozrenie, že mám cukrovku, na odber krvi som už nebola roky, a stále to odkladám, lebo sa bojím, čo mi zistia. Každopádne, som sa odhodlala, že o týždeň konečne pôjdem.
Na nete som si našla rôzne čaje a šťavy, ktoré vraj znižujú hladinu cukru v krvi a teraz rozmýšľam, či si to mám kúpiť a užívať to ten týždeň, aby som tie výsledky mala lepšie....alebo to nechať tak a počkať, aby som tie výsledky nemala s ničím skreslené, ale zase sa bojím, že to dopadne zle

Iiiii

Ja sa tiež chystám na odber krvi, chcem ju darovať, musím ešte trochu počkať, lebo teraz, čo dva dni nepijem, tak mám mi tester ešte stále ukazuje dve promile alkoholu v krvi.
Beriem si príklad z Chucka Norrisa, ktorý tiež daroval svoju krv, ale on ju daroval šľachetnejšie, lebo ju daroval zvieratkám, konkrétne jednej jašteričke, opičke a žralokovi. Odvtedy sú títo traja známi ako Godzilla, King Kong a Čeľuste.

Anonym132

Si fakt taká sprostá alebo si robíš srandu ? To ,že ti cukrovku nepotvrdia na testoch neznamená ,že ju nemáš. Tú chorobu máš v sebe stále jediný rozdiel keď ti ju zistia je ten ,že ti ju môžu liečiť v prípade cukrovky aspoň regulovať ! Choď na odber a nedávaj si žiadne čaje ani nič čoby ovplyvnilo testy. Vieš o tom ,že cukrovka ,ktorá sa nelieči ťa môže zabiť?

Lollka

Caje si aspon zatial nekupuj a k lekarovi chod, ak by si aj mala cukrovku tak sa to aspon podchyti a budes sa liecit. Neliecenym cukrovkarom hrozia vazne zdravotne komplikacie vratane amputacie ci slepoty. Ak by si to aj mala, nebudes prva ani posledna kto ma nejaku chronicku chorobu a musi sa tomu prisposobit.

ANGEL-DEMON

a prečo by si mala mať cukrovku...?
do vyšetrenia krvi to nerieš.. aj ked nechápem ze roky si nebola na odbere, ked by sa to vramci preventivky malo raz rocne...
ked pojdes na krv chod na lacno, ak piješ kávu tak ju vypi bez cukru,....aby tie vysledky neboli skreslené...