Mám len 30 rokov a bolia ma často kĺby. Teda nie všetky naraz, raz rameno, lakeť, koleno, prsty na rukách atď. Pred dvoma rokmi to bolo tak raz za 2 mesiace, teraz skoro každý druhý deň. Niekedy sa neviem ani obliecť a bolesť je taká silná, že mi nezaberú ani najsilnejšie lieky od bolesti hoci inak sa im vyhýbam. Bolesť sama prejde do jedného, dvoch dní a potom sa znova objaví na inom mieste. Niekedy aj so zimnicou a zvýšenou teplotou. Okrem toho mám už asi rok sústavne nádchu, veľa hlienov atď. Neviem či to nejak spolu súvisí. Bola som aj na krvných testoch a sú ok. Robili testy na reumu, zápal, chlamídie a všetko je v poriadku. Nemáte niekto podobné problémy?
Bolesť kĺbov
N-ka, neviem presne čo testovali, ale že výsledky sú v poriadku (až na tú pečeň troška). Len sestra sa so mnou už bavila, doktorka nie. Veď som ok, tak načo. Síce občas plačem od bolesti - môj problém. Vôbec neviem, čo mám robiť, kam ísť. Mažem to všelijakymi Voltarenmi, ale to nepomáha.
testovali ti aj ebv virus, cmv virus, mykoplazmy?
testy na reumu znamena reumat.faktor alebo aj ana, ena protilatky? Lebo RF byva casto negativny aj pri reumatickych ochoreniach...
Toto byvaju priznaky lupusu, zial vysledky byvaju dlhodobo negativne a diagnoza sa podari odhalit az neskor
Mám celiakiu a nemôžem mlieko, ale držím dietu dlhé roky, tak z toho by to nemalo byť.
to, ze ti robili nejake testy a su negativne este nic neznamena, diagnostika na slovensku je uboha.... bolesti klbov mozu mat vela pricin, dnu nemas? alebo nejaku intoleranciu potravinovu? histaminovu? mne na chrbticu pomaha milgama n, na klby neviem ci zaberie....