Dobrý večer. Všetko to začalo pred 3 rokmy keď som pracoval v zahraničí ako čašník, a nosili sme všetky objednávky na pleci. Vtedy ma počas 4 mesiacoch pravidelne sekalo do chrpta, ale vždy som si na bolesť zvykol a časom to prešlo. Po pár rokoch sa my to opäť vrátilo pri práci, a teraz sa my to vracia pravidelne. Bolesť vychádza z chrpta z malého bodu pod lopatkov, a je to cítiť ako keby Vám do chrpta vrážali nôž. Niekedy to bolí i pri hlbokom nádychu a rotačných pohyboch. Viete my niekto poradiť, čo to môže byť, resp. ako stou bolesťou nadobro skoncovať aby sa nevracala? ďakujem za rady
Zacveknutý nerv v chrpte?
@ Hehe mudroval správne!!!
@ A Ty, mladý muž, radu počúvni a choď k lekárovi. Možno natrafíš na takého, kt. Ti dá chrbticu jemnou technikou do poriadku. Inak nerv nemáš pricviknutý, to by si len tak ľahko nerozchodil! Najpravdepodobnejša príčina Tvojich bolestí bude vo vysunutej platničke hrudnej chrbtice a následnom sťahu svalov. Lekár to však istí!
Zatiaľ si tam aplikuj suché teplo a spí na už spomínanom tvrdom matraci.
a ešte začni navštevovať hodiny slovenčiny, lebo čítať 4 krát v tvojom nadpise+texte "chrpta" - to bude aj na iného ".......lóga"
neber v zlom
a preco by mal doktor byt len ujo :D to len tak btw
hehe, nemudruj :D
ja to mam tiez a to chodim k ortopedovi... aj neurologovi, Ti daju akurat lieky a pozru sa, ci to nie je vaznejsie. A lieky su len prechodna vec, na akutny stav.
Presne, ako noz v chrbte, zrovna vcera sa mi to zaseklo, je to hroza. Ale mne to este vyraza aj do hlavy a mam z toho migrenu, takze ma to uplne vyradi zo zivota.
Mne dost pomaha, ked cvicim a spim na tvrdom matraci.
Myslim, ze jedina pomoc je naozaj cvicit pravidelne a kazdy den a tak posilnit svaly plus nervy B vitaminom. Len to chce moralku :D ktoru nie vzdy mam. Ked sa citim lepsie, hned zabudam na cvicenie a to je chyba. Teraz ma to boli, az az a hned si davam predsavzatia na cvicenie denne ... klasika.
a poznas ortopeda? to je taky ujo, co sa venuje chrbtici a potom je dalsi ujo, ten sa vola neurolog, najdi si tychto ujov a mohli by ti pomoct