Dobry den :) ak mam byt uprimna ani neviem preco tu pisem mozmo len preto lebo sa chcem vyrozpravat a poprosit o radu som velmi sklamana zo seba prijam az nastvana na to aka som ako vyzeram aka som nemozna a neschopna a aj okolie mi to dava dost najavo vzdy vsetko pokazim som momentalne na novej skole v 1 rocniku na strednej a povazujem to za to najhorsie co sa mi mohlo stat neviem si tam zvyknut nam strasny problem zapadnut a tak sa snazim komunikovat byt mila a vsetko. Som strasne smutna najradsej by som sa cela zmeni ci uz povahova a aj vyzorovo ale nejde to z vyzorom som spravila vsetko co sa dalo a nie je to ziadna slava.Strasne sa snazim zapadnut ale nejde to kazdy tam ma nejakych priatelov len ja nie.Som tam sama ako prst a pri tom som velmi spolocensky clovek aj sa snazim zacat komunikaciu ale ked sa s nimi rozpravam tak mi len jednoslovne odpovedia a nic viac ,ale ked k nim pride ina spoluziacka dobre za sa z tej lasky nezožeru.Ja uz ani neviem ci sa mam rozpravt ci nie stale mi davaju najavo ze ma tam nechcu ,ale ja im nic zle nerobim.Citim sa ako kedy som mala nejaku chorobu,ktorou sa nakazia uz len tym sa sa ku mne priblizia
Co je na mne zle ?
nic nie je na tebe zle. vzdy som sa divila, ze to musi byt aka nahoda, aby ti sadli prave ti ludia,s ktorymi ta daju do triedy. tiez som sa citila podobne.
To čo je? Veď som tu napísala hotový sloh a z toho tu prídu iba 4 slová?
WTF?
Kašlem, už to nebudem písať, ale proste buď spokojná sama zo sebou, lebo to je najdôležitejšie a hľadaj v iných vodách, napr starší, 2,3...môžu byť fajn. :)
Veľa šťastia. :)
neviem ci zorovna v tebe je chyba
su to pocity
ked si ich uvedomite, zacnete vnimat svoje 2 JA ..
prve JA je energicke, chce sa spajat so svetom, stale viac sveta, vyrabat, spoznavat, budovat, zabavat sa ...
druhe JA je hamzive, temne, chce brat zo sveta, z vypocitavosti ...
v skutocnosti JA je prave prekazka, pretoze ked JA zadrziava energiu v sebe, nic nevznikne.
takze je to vlastne tak ako to citite ... ked si vsimnete tie umysly (ako nieco ziskat pre JA ... ze vlastne na celom svete nezalezi, iba na JA ... vtedy sa zlaknete toho temneho JA a vtedy zacnete byt viac so svetlym JA :_)
svetle JA v podstate nevie co chce .. je skor energicke ako obmedzujuce.
robte co vac bavi, zabavajte sa .. to je dolezite prosto .... ten dobry pocit ... ale zaroven aj byt aktivny, stale ist dopredu ....
najlahsie sa to robi bez aktivity ... jednoducho cez predstavivost ..predstavujte si co robite ... viac pocit ako sa delit s vyhrou, namiesto jej skryvania ...
je to preto take tazke, lebo kto spoznal moc (preto sa tento stav deje az casom) sa jej nikdy nevzda .. ale nikdy sa nevrati naspat k zivotu ....
deje sa to skor skrze skusenosti .... cim viac chceme nieco ziskat, tym viac stracame ... a tym sa minaju moznosti a nakoniecu nefunugje ziaden sposob ako nieco ziskat .... rovnako naopak, ked zacneme ponukat nieco hocico, tak nahodou sa veci vracaju ...
je to preto, lebo Boha sa neda zotrocit ... ked robime zle tak sa mu vzdalujeme :D a preto sa to deje, lebo sme casto vypocitavy .. ze vnutri chceme ziskat ale zvonku sa tvárime ze chceme pomahat :D ... preto je to aj vecou bytia, ze chceme zivot vytvarat, davat .....
najlahsi sposob ako byt stastnym je tento : odstrante zo zivota JA :_) a pozerajte co chcu ostatni a dajte im to :_)
získavame viac nastroje ako vysledky ... dostavame to, co potrebujeme aby sme nieco mohli vytvarat .. napríklad ako ked chcem aby druhi ludia sa dobre citili zo zvuku klavira tak nahodou sa pristasti klavir ... alebo ked chce clovek poskytovat zdrave stravovanie druhym akoby strava prichadzala zdarma ... alebo ked chce niekto ja neviem dat druhym ludom dovolenku akoby zrazu sa ponukne daka praca .... vzdy dostavame len nastroje :)
Až som musela skontrolovať meno ,či som to nepísala niekedy v minulosti ja a zabudla som na to :-/ .... neviem čo mám poradiť , len viem že takto osamelo sa cíti velmi vela ludí :) .... skús si nájsť nejaké zaujímavé hobby mimo školy :)
Napis mi mail ak chces :)
henrietajunkova@gmail.com
ja neviem ako to funguje dnes v tej škole.. ale ja ked som chodila na strednu, cez prestavku som si nachystala knihy na dalsiu hodinu, napila sa, najedla, sla sa vycikať :-D a neriešila som...
prípadne som si kreslila... čítala učivo... po skole prisla domov, tresla tasku do kuta a isla von s kamosmi hrat futbal...
To mi je ľúto.