prehnaná žiarlivosť

Príspevok v téme: prehnaná žiarlivosť
karin7878

Mám 17 rokov a mám už dvojročný vzťah. Akurát dneska máme výročie. Už 3 mesiace mám zdravotné problémy, ktoré mi naozaj neumožňujú ísť von kedy chcem a plánovať si veci a rátať s tým, že to vždy vyjde. Do toho je tu aj škola a tiež zaberá nejaký ten čas. Neni to chalan ako ostatní, som jeho prvá priateľka a naozaj je veľmi slušný. Je to vzťah aký by mal byť. Mám len už pocit, že som fakt velmi žiarlivá a chcem sa vás spýtať či je toto normálne. Dneska zo školy išiel do Viedne na výlet aj keď na naše výročie, ale prežila som. Len mám pocit, že ma nepodporuje tak ako to ja potrebujem a dobre vie aké to ja teraz mám. Už veľmi dlho nemám v láske jeho spolužiačku, ale neriešim to v podstate keď ju stretnem sa pozdravíme, pretože nič zlé nespravila a nie som k nemu ani nejaká hysterka keď sa k nemu priblíža nejaké dievča. Len to dievča (jeho spolužiačka) ho napríklad volávala behať oslovovala ho zlatíčko atď. Neni v tom len on, ale raz som si aj prečítala ako jeho spolužiačka mu poslala srdiečko a oslovovala ho miláčik a to jej iba napísal nech mu odfotí poznámky. Dúfam, že ak mi toto vadí je to ešte normálne. Ale som už na to naozaj háklivá a dneska máme výročie tieto 2 týždne nie sme spolu tak často a vie aké mám obdobie a jednoducho sa pozrem na jeho facebook a tam fotka ako sedia spolu niekde aj s tými spolužiačkami. Naozaj ma to vytočilo, pretože sme sa o tom veľakrát rozprávali a pýtam sa, že či to je normálne alebo som už naozaj prehnane žiarlivá. Dôverujem mu len to nie je najpríjemnejšie.