Pytam sa preto, pretože keď som po mesiaci bola na kontrole, tak sa ma doktorka pytala, či objedname šošovky. Ano, za tie prve mesačne aj s vyšetrenim som platila 16 eur. A keď som tam bola prvykrat, vravela mi, že buď si budem u nich šošovky objednavať a kontroly budem mať zadarmo alebo si objednam sama a za kontrolu si zaplatim. Tak som sa tentokrat informovala, koľko stoji kontrola a ako vyjdu šošovky. Cena šošoviek ma zaskočila (30 eur/mesiac, čo je pre študenta veľa). Tak som jej poďakovala a povedala, že si ich objednam a na kontroly teda budem chodiť k nej (pričom si ich budem hradiť sama, čo je cca 10 eur).
Čo ma zarazilo, bolo jej spravanie, kt. bolo dovtedy privetive, no po odmietnuti objednania šošoviek bola totalne odmerana.
Šošovky som pozerala na nete, vyjdu na 15 eur (čo je o polovicu nižšia cena ako cena u očnej). Ten rozdiel je dosť vyrazny a navyše, nie je to jednorazova položka.
Prekvapilo ma jej spravanie. Myslim si, že v dnešnej dobe e-shopov je uplne pochopiteľne, ak si človek zabezpeči šošovky sam - nielenže je to cenovo prijateľnejšie, ale aj pohodlnejšie, keďže mu pridu až domov.
Nerozumiem jej spravaniu, myslim si, že to nebolo profesionalne.
Čo si o tom myslite?