Ahojte, dnes večer mi nedá spať jedna neprijemnosť s priatelkou. Nas vztah je od zaciatku uzasny, strasne sa lubime. Trocha ma mrzi že cez tyzden, ked chodim do prace sa stihame vidiet iba večer cca od pol 7 a aj to len na hodinku, lebo priatelka cca o 8 chodi spať. Ale posledne dni sa mi na dobru noc ozyva až okolo desiatej, behalo mi teda hlavou, že prečo nemozeme byt spolu dlhsie ako do 8. Povedala, že riešila so spolužiakmi na FB dozvuky, ale zo znameho zdroja viem, že v skutočnosti si cely cas dopisovala s nejakym chalanom. Prečo mi v tom klamala?
Prečo mi klame?
Klame pretože je človek. Každý človek klame ,tak sa čudujem ,že sa čuduješ.
Milujuci clovek iba tazko veri, ze to ten druhy neciti rovnako. Ale nic ine ti nezostava.
ked ti klame urcite ta uprimne nemiluje. v laske je klamstvo nepristupne. V nasom vztahu niesu ziadne klamstva, o vsetkom sa rozpravame, povieme si svoj nazor najdeme spolocne riesenie-kompromis :)
To co si napisal "Nas vztah je od zaciatku uzasny, strasne sa lubime." je asi len tvoje zbozne zelanie. No realita je zial ina. Diametralne ina. Nepoznam ziadnu mladu babu VS co chodi spavat o 20h....
Neviem inak co este riesis. Vies, ze si pise s inym (teba si zrejme zatial drzi akoze v zalohe ak by jej to s hentym novym objavom nevyslo) a ty este meditujes nad tym, preco s tebou nechce travit dlhsie spolocny cas?? No asi preto, ze NECHCE.
Spanok je len vyhovorka aby sa ta zbavila a mala cas na ineho. Odporucam vazny rozhovor a ujasnit si pojmy s dojmami. Ver, bude zatlkat a neprizna sa. Este bude hrat obet. Ale tak keby si velmi chcel, pravda sa da zistit vzdy. No chces to vobec??
No však prave to moze byt jediny logicky dovod, ale to je proste vylučene...nemyslim si, že jej nieco v nasom vztahu chyba..
a co cakas, ze sa ti prizna ze riesi ineho?