Už ma ženy štvú, čo vlastne chcú?

Príspevok v téme: Už ma ženy štvú, čo vlastne chcú?
Sevrin

V poslednej dobe sa stretávam s jedným fenoménom, že spoznávam ženy, ktoré si hľadajú vzťah, nechcú byť samé a možno v nie príliš vzdialenej budúcnosti by už mali aj rady deti, ale keď dostanú možnosť ísť do vzťahu, tak začnú neuveriteľne vymýšľať. Zrazu majú kopu povinností, majú málo času, keď dostanú pozvanie na stretnutie alebo rande, tak si nájdu milión dôvodov, prečo nemôžu ísť atď. Mám niekoľko kamarátov, čo sa s týmto stretli, neriešil som to, ale za posledné tri mesiace sa to dva-tri krát stalo aj mne (možno aj viac, nepočítam to), tak som spozornel, že asi niečo nebude v poriadku.

Nechcem a ani nebudem sa moc rozpisovať, ale predsa len bude nutné spomenúť aspoň pár faktov.

Najprv stručne o sebe, mám pár rokov po 35, normálny vzhľad, normálna postava, vš, pracujúci bez finančných problémov, bez úchyliek, bežný single, akých je v spoločnosti veľa. Predtým som chodil zo vzťahu do vzťahu, nebol problém si začať vzťah hneď po prvom rande, naposledy som mal vážny vzťah trvajúci pár rokov, po rozchode som si dal pauzu a vzťahy som neriešil.
Ale keďže už by sa žiadalo niečo zmeniť, začal som hľadať. V dnešnej dobe spoznať ženu po 30tke, slobodnú a bezdetnú je dosť zložité, ale nájdu sa aj také, tak sa zameriavam na také. Uvediem príklad: spoznal som sa s jednou ženou, teda skôr ona si našla mňa cez jednu sociálnu sieť. Komunikácia super na vysokej úrovni, po týždni sme dali rande, rande tiež super, žiadny problém, ešte plánujeme čo budeme robiť nabudúce, kam pôjdeme atď. Lenže pár dní (ani nie dva) na to sa ona zrazu zmení, nič sa jej nechce, zrazu nemá na nič čas, bla bla. Keď položím jasné otázky, či chce so mnou niečo plánovať, tak dostávam odpovede typu, "áno, ale nie teraz". To je divná odpoveď, tak žena ktorá hľadá vzťah, chce niečo plánovať, ale nie teraz? Nech sa snažím ako chcem, ja tam nevidím žiadnu logiku. No tak boha potom kde je problém? Ja chápem, že ženy sú náročné, na chlapovi nájdu aj milión chýb, ale prečo tak strašne musia vymýšľať a zabalia možnosť vzťahu už po prvom stretnutí? Kedysi sa mi toto nestávalo, teraz sa mi toto stalo už viac krát. To tie ženy sú fakt tak náročné? Prečo fňukajú, že ich nikto nechce, ale odmietajú vzťahy? Takým rozprávkam, že nemajú čas neverím, ak chce žena chlapa, tak si nájde aj 5 minút, ale bežná prax je taká, že keď sa ja neozvem, tak ona sa neozve jak je týždeň dlhý. Či je pre ne fakt taký problém povedať že "sorry si fajn, ale fakt nemám záujem o vzťah"? Či hľadajú len chlapov typy Brad Pitt, Alain Delon, či čo? Tak hľadajte.

ANGEL-DEMON

ernesto.... zlatíčko... máš zjavne málo skuseností a nevieš o tom absolutne nič...
Pretože tí "zúfalci" majú o sebe takú vysokú mienku že to skúšajú na všetky ženy, ktoré sa vyskytujú vo firme napríklad... aj na tie na ktoré nemajú... na slobodné, na zadané, vydaté, na všetky...
zlaté že sleduješ moje príspevky, ale zjavne ti mnohé ušli...
kedže o mňa nemajú záujem len zúfalci, ale aj zadaní, ženatí skúšajú... rovnako aj slobodní..
ALE
ja o chlapov či vzťahy nemám záujem, všetko sú to pre mňa len primitívne plemená, ktoré v momente ked uvidia cecky a peknu žensku riť sú mimo a zabudaju na to že majú doma ženu, decko,...
čiže aj ked sa vyskytne nejaký nazvyme ho "normálny" no proste nemám záujem....
a keby bola na mojom mieste iná ženská,...
tak sa na takého chlapa pricicne ako taký kliešť... a vyciciava..
konkretne hovorím o tom, že som odmietla , ukončila (iba!)kamaratstvo s jednym managerom platova trieda 4tis € a vyššie... lebo si od toho niečo sluboval... pritom na pokeci sme sa poznali roky, pisali sme si o všetkom, aj ked mal frajerku, uz aj dieťa...rozisli sa... ja som stretnutie neriesila a on ma do toho netlačil.............a po 5rokoch pisania sme sa uplnou nahodou stretli v meste a potom sme sa nahodou stretavali všade.. tak sme sa zacali kamošiť, chodiť von, atd... lenže jeho život vysedavanie po podnikoch od rana do večera ked ma volno -mna by to teda nebavilo....a chlapec si zacal niečo namyslať, ja som si oblubila aj jeho dieťa, aj ono mna... ale aj ludia ked nas spolu videli troch automaticky nas povazovali za pár a ze to dieta je moje...
**
no a odmietla som aj jedneho podnikatela ktorý o mna javil záujem...
takže tak...
a ako mi mohlo byt super pri jednom z nich.... ten prvy ze mi bude platit byt, vsetko.. doma je len na vikendy, svoj byt v prenajme, nakupil by mi všetko, naplnil by chladnicku... no ako fasa by mi bolo???? iná by sa ho držala..ja nie!
no bohužial...
ked z mojej strany tam nič nie je a ja nie som zlatokopka....

Messje

Angel
Ked das niekomu cislo,musis ho trosku poznat a vediet ako sa chova.Neverim ze prave ty davas len tak cislo na opytanie.Neverim!
Takze si musela vediet ze ten chalan ci chlap ma o teba mozno zaujem.Ist na pizzu len tak s kolegom ci kamosom nezáväzne je normalne.Len ty si uz dopredu podla mna vedela ze cas mat nebudes.
Oprava ak sa mylim.

Ernesto

Angel-Demon: to o com ty pises je tvrdy fakt, ze napr len nezavazne vybehnes von alebo das cislo a uz si myslia, ze za tym nieco je. ale neplati to plosne na vsetkych chlapov. plati to len na zufalych chlapov, ktori vacsinou nemaju nikde uspech a hned ked ziskaju aspon naznak zaujmu /cislo napr/, tak sa sustredia na tento jeden objekt. z toho vsetkeho co si tu na fore popisala sa ani nedivim, ze iba zufalci maju o teba zaujem. normalny chlap by nikdy s tebou nestracal cas.

Betka132

Asi im z nejakeho dovodu nevyhovujes, vyberaju. Ale maju na to pravo, preco ked hned vidia zeby to z nejakeho dovodu nefungovalo by mali stracat svoj aj tvoj cas. Ja ked niekoho po prvom rande poslem do kelu tak to ma vzdy jeden z tychto dvich dovodov: 1. Snazi sa ma poucovat prip. mi dava najavo ze som blba a ze to a hento som uz mala davno vediet. No sorry ked ma ponizuje hned na zaciatku tak nech si hlada nejaku dokonalu ja toto nemam zapotreby. 2. Chce hned sex alebo ma zacne obchytkavat, na toto ja na prvom rande fakt nie som, musim chlapa trocha spoznat. Ak to nerespektuje tak nie je o com.

tweetie

Ked napisem, ze ale vy chlapi robite to iste nam (rozhadzujete siete a namotavate sucasne viacere), to ti asi nepomoze a ani ta to neukludni.
Pamatam, ked som sa bola parkrat prejst von s jednym kamaratom, a mne bolo jasne, ze ma nepritahuje, bol to proste len kamarat, tak kamosky mi radili, nech nato kaslem, ved fajn kamarat, tak preco si proste nevyjst von, a okrem toho, ved ci sa vyjadril, ze chce so mnou nieco riesit. A fakt ze sa nevyjadril tymto smerom (domnievat som sa mohla, ale mohla som si to i namyslat), nikdy som nemala napr. pocit jedinecnosti unho (vzdy spominal nejake kamaratky), tak proste ked som mala vela povinnosti, tak raz som nestihla dvihnut telefon a kedze som vedela, ze nebudem mat teraz nanho cas (a fakt ze som ho ani nechcela zbytocne namotavat /ako mi radili kamaratky/, pre pripad ak by to bral vaznejsie, co netusim, ci to tak bolo), tak som neposlala sms a on sa odmlcal, mozno bol tiez nastvany a mozno nahanal dalsie...
Ale tak, ak si s nou chcel riesit dalsi program, a pytal si sa jej napriamo, tak fakt ze v idealnom svete by bolo pekne, keby ti povie pravdu. Ale kedze my nezijeme v idealnom svete, tak by som skor povedala, ze si vyberas jeden a ten isty typ bab a fakt ze tie su neskutocne uspesne. Mam aj taketo kamosky, vedia ako na vas a vy im zozeriete vsetko, dokonca co je smutne i nevery. Mozno prehodnot tie typy, kt. si vyberas...

ANGEL-DEMON

takto ...
to že sa s nejakou ženou stretneš, že idete na nezáväzné rande, lebo ste sa napr. na pokeci dohodli na stretku,.. to neznamená že tá žena je povinná s tebou "ísť" mať s tebou vzťah atd...
žená má na výber!
nie je nejaký dobytok, že si ju kúpiš a bude tvoja len za to že ju pozveš a kúpiš drink za 3€ ...
*
chyba nie je v ženách... ale v chlapoch ktorí si niečo namýšlaju...
*
toto si teraz moze mysleiť chlapček od nás z práce..
ktorému som dala moje tel.č. nezáväzne s tým, že možme niekedy zbehnúť na pizzu...
a on?
samozrejme že som s nim nešla nebolo kedy a ani nemám chuť s nejakým nechápavým...
minule som čakala pred firmou kolegu že pojdeme domov spolu pešo len tak, nič za tym nie je... robime spolu na jednom stroji,
no a tento chlapček ma presviedčal aby som s ním šla na aute, že ma zoberie domov, reku dohodnuta som s kolegom,.. a len ma presviedčal... a že "isto je to viac ako kolega"
no ja nie som povinna sa zodpovedať nejakemu štencovi... 25 ročnemu..
a teraz v nočnej som robila na stroji v miestnosti kde on... tak mi vypisoval sms a vyznaval lásku...
**
no je to snád moja chyba??? OMYL! nie je!
ja nemožem za to že niekto si niečo namýšla...
správam sa k nemu odmerane, ked okolo neho prechádzam tvárim sa že ho nevidím, resp. odmerane sa mu pozdravím..
a ked sa ma opyta kedy pojdeme von... odpoviem že neviem, nemám čas...
*
takže tak...

Ernesto

take zeny maju rozhodene siete, sam pises, ze si ta vyhladala. ona sa moze tahat s jednym (i viac) takto nezavazne kludne aj niekolko mesiacov a stale este riesit stretka a hladat lepsieho. ked zistila, ze si fajn ale o nic extra lepsi, tak si ta dala do zalohy, nechava to nejasne, neurcite a otvorene.

nemas co lutovat, keby totiz ju ten druhy aj kopol do prdele dva tyzdne pred vasim stretkom a zacala by si s tebou, tak ocividne pre nu nie si dostatocne extra, aby bola z teba paf a skor ci neskor by jej takyto niekto vstupil do zivota a ona by s tebou nezostala. preto su tie rozchody po 4-5 rokoch, lebo ludia sa s niekym dali dokopy "len tak", dlho nikto nic sa nepritrafil a potom pride -ON- alebo -ONA- a je po vsetkom :-)

gratulujem k viacnasobnej uspesnej eliminacii nevhodnej partnerky v tak kratkom case. kiezby to vzdy slo tak lahko a rychlo :-)

sanny999

raz ju urcite najdes neboj sa :) a hlavne nestresuj :) a ak ta aj nejaka baba necha to je len dobre pre teba nebola ta prava :) drzim palce :)

ivobrick

To nieje podstatne co chce ona alebo on (toho koho nahanas).

To je podstatne co chces ty. Ak je to niekto kto sa stale vyhovara, nevie sa vykoktat, a nema ani nejaky jasny ciel.. nech sa paci.

Dovodov je milion, hladat ich nema zmysel, je to strata casu.