Nenavist voci svojej matke

Príspevok v téme: Nenavist voci svojej matke
Qed

Som zly clovek ak uz svoju matku nemam rada? Tato rodina by bola taka pokojna a optimisticka keby do nej nezasahovala matkina hlupa povaha. So vsetkym je nespokojna, snazi sa vyvolat hadky ako keby naschval ked je tu dlhsie pokoj. Najde si aj tu najmensiu hovadinu aby sa mohla rozlucit. Tatu mam super napriklad teraz si dal syr a zacala mu nadavat nech ho necha nam do skoly ale pritom ho mame dost! Uz ma to tu nebavi, asi ju uz nemam rada. Vzdy ma porovnava s ostatnymi a nadava, tatovi nadava do koko*** kmasnutych a vsetko mozne. Nenavidim to tu. V zivote som nebola sebavedomá lebo som od nej nikdy nemala podporu v nicom. Ja VS ist nechcem lenze ona ma bude nutit a spravi vsetko pre to aby som tam sla. Ja uz by som ale chcela pracovat. Jednoducho ja slobodnu volu nemam.

denisaf

ahoj tebe naozaj pomoze ked sa odstahujes s toho prostredia pretoze ti tam nieje dobre a nikdy ani nebude.Tiez som robila vo vyrobe 3 smeny v striedani po tyzdnoch a bola som max spokojna predtym som robila od 6 do 18 a od 18-6 a to som ani nezila takto ma clovek bud doobeda alebo poobede volno :)netrea sa bat zaucia ta vsade praca nieje narocna a pekne platia

ANGEL-DEMON

kym budes maturovat tak si zatial vies pozistovať aj čo sa zahraničia týka.. kamoskyna dcera je už rok v Anglicku, šla s kamoškou... robia v sklade nejaku lahučku prácu, 8čky , vikendy volne a za tyzden zarobia tolko co tu za mesiac.... a uz aj auto si kupili...
su na nete ponuky, treba pokukat, ..

ANGEL-DEMON

a ju trápi svedomie??? ja som si už kadečím prešla a zapamätaj si že s tým, ked ty sklopíš uši a budeš čušať a necháš si po hlave skákať, s tým teda nikam nedôjdeš....
a čo ked maš gymnazium... maturitu tam budeš mať nie ?
v tych nižšie spominanych prácach, napr ten samsung-moja osobna dobra skusenost, absolutne neriesia aku mas skolu... robili tam aj romovia so zakladnym vzdelaním...
vystriedala som toho roku zamestnania a nikde neriešili moju školu...
aj teraz pracujem v drevovýrobe a som zdravotná sestra... no a? ide o to aby práca bavila... ale aby si mohla vypadnuť od vašich a mala dobry prijem... odporučam ti isť do výroby aj tebe....
tam su naj platy... robis od -do, vieš za čo robíš, mne sa tato práca zatial so vsetkych najviac páči... v nemocnici som zabila 6 rokov, prišla som si o chrbticu, nebavilo ma to.. 12ky, ani neviem ako mi život za 6 rokov pomedzi prsty pretiekol... teraz mam 8hodinove zmeny, 3 zmeny... o 14 skoncim a mam volno... medzi nocnymi vela volna.. aj sa vyspi clovek.. pohodička..

1nikolka1

qed ja ta uplne chapem a neodsudzujem...tiez mam v rodine taku osobu ktoru nemozem ani citit vdaka jej povahe...je to blizka rodina ale tak negativne naladena zato ze mala tazky zivot tak vsetci budu podla nej mat tazky tiez...nikto nic nedokazeme lebo sme sprosti podla nej... proste nauc sa to ignorovat... a co sa tyka vs ja by som sa ihned po skole zamestnala proste by som jej ani nedala priestor aby ma niekam tlacila...a pouvazovala nad bytom prenajmom ci hypo... aby si mala pokoj...

ANGEL-DEMON

alebo mozes ist pracovat niekde do automobilky, alebo samsung Voderady (nie GA !) -tam je ubytovanie po celu dobu zamestnania zadarmo... ze tych 530-580€ čo tam zarobiš budu len tvoje,... stravne listky kazdy tyzden(cez agenturu eurotrade) -za to si kupis jesť... da sa pekne našetriť....
a nenávisť v sebe neživ... proste hovor si.. "zmaturujem, zamestnám sa, našetrím si peniaze, vypadnem odtialto a budme mať pokoj..."

ANGEL-DEMON

moja..nič preto tvoja matka robiť nemusí... jednoducho ak ťa donúti, tak ako mňa, - nesprav zámerne skúšky...-ako ja...
vytvor si zivotopis na profesia.sk popozeraj si ponuky práce, no a cez tu stranku vies aj ten zivotopis poslať...
ries to hned ako budes maturovat, po maturite sa hned mozes zamestnať ...napriklad ako prve hladaj ponuky v odbore ktory mas vystudovany.....najlepsie bude ak ti daju zmluvu hned na neurčito...vytvor si pekne vkladnu knizku v banke kde si budes posielat peniaze kazdy mesiac trvalym prikazom ako ja som mala... našetríš si na zariadenie bytu......a po polroku si mozes zobrat uz hypoteku, kupit si zatial 1izbák a máš pokoj.... ako ja...