taliancina

Príspevok v téme: taliancina
libris

Ahojte, ja viem ze sa to tu nehodi,ale mylsim si ze sem chodia vzdelani a rozhladeni ludia, ktori by mi mohli pomoct. Chcela by som sa naucit po taliansky ale nemam peniaze na kurz. Neviete niekto nahodou o programe na vyucbu talianciny, ktory by som si mohla zadarmo stiahnut? dakujem za vsetky rady.:)

JulkaN

Taliančina je krásny jazyk, dobrá voľba. Osobne mám skvelé skúsenosti s online kurzami. Sú omnoho lacnejšie ako dochádzkové kurzy a tie dobré majú aj možnosť vyskúšať si ich pred zakúpením na nejaký čas zdarma. Skús Speaking Friends, osobne viem odporučiť: www.speakingfriends.com

shakt

Taliancina je nadherny jazyk!! Tiez som sa ho zacala ucit!! Ucim sa tiez len z knihy,ale najlepsie je ked si kupis knihu +cd. Vela stastia :)

ciao

Ahoj:) ak mozem tiez poradit tak odporucala by som ti knihu od Michaely Saccardiniovej-Taliancina pre samoukov...mas k tomu aj CDecko takze je to super a aj cenovo sa da...tusim do nejakych 4stovak :)ja som sa zacala z nej tiez ucit a musim povedat ze som dost spokojnaaa:)

libris

vdaka, chystam sa do Talianska pracovat ale nehcela som tam ist duta ako pen. :) Asi si kupim tu knihu zacnem studovat ! Dakujem ! Prajem vela stastia!

vanesa

ahoj ja som sa naucila priamo v Taliansku.pracujem tam tak ak mas moznost chod pracovat do Tal.a budes to mat 2 v jednom.inak je to velmi lahky jazyk.alebo ak mas talent na jazyky tak si kup knihu a skus sa naucit aj sama.