Alergická na plač dieťaťa

Príspevok v téme: Alergická na plač dieťaťa
Mama2016

Ahojte, mám 5mesačného syna, ktorého nadovšetko milujem, starám sa o neho ako sa len dá...nic mu nechyba vratane rodicovskej lasky...venujem sa mu nonstop najlepsie ako viem...lenze v poslednej dobe uz mu idu zuby je mrzuty stale place aj pred spanim vecer nezaspi len strasne place..ja mam s toho niekedy az zachvat zurivosti ked to pocujem ide mi hlavu roztrieskat s toho placu...niekedy ked moc place ho od nervov az silnejsie zatrasiem...potom mam s toho depky a vycitam si to preboha ved to nemozem...myslite ze to je s unavy ze nespim, som na vsetko sama, alebo nejaka poporodns depresia(5 mediacov po porode?:O)...dakujem vam za kazdu pomoc

Ozaman

Tak načo si urobila decko? Takéto ženské nahlásiť na sociálku a odobrať dieťa a teba nechať vykastrovať

freatfun

No to by aj mne roztrieskalo hlavu nedivim sa ti. Skus donutit manzela nech ti pomoze alebo niekto aby si sa vyspala

Biela Kobra

Vo svojej minulej praxi som zažila prípad, keď mamička v podobnom prípade svoje dieťatko zabila. Na svoju obhajobu uviedla: "Stále revalo, čo som mala robiť? Tak som ho zbila!"
Zvonka to vyzerá otrasne, ale každá matka pozná ten pocit, keď už viac nevládze vydržať. Napriek tomu drvivá väčšina vydrží. Verím, že nedopustíš, aby ti takto praskli nervy. Ako hovorí Kýčera, musíš svoj hnev a bezmocnosť obrátiť iným smerom, nie na to krehké dieťa, pretože ono, aj keď je príčinou tvojho momentálneho rozpoloženia, za nič nemôže. Obráť sa na svoju rodinu, vyplač sa, vykrič sa, dopraj si raz za čas aspoň dve hodinky. Ak máš mamu, popros ju o pomoc. Ona dobre pozná, čo teraz prežívaš, tak nech ťa aspoň občas zastúpi aspoň na pár hodín. Choď s malým častejšie von, aj keď je chladno, dobre ho obleč - čerstvý vzduch urobí dobre jemu aj tebe. V lekárni si hneď teraz kúp Sativol www.informacieprepacientov.eu - je to pre ženy presne v tvojej situácii. Mne pomohol, keď som mala nevládnu mamu v nemocnici a môj život bol kolotoč práca-nemocnica-rodina-prať a vymeniť špinavé veci pre mamu... a myslela som si, že sa zrútim. A neboj sa, všetko je len dočasu a jedného dňa bude mať tvoj syn krásny zubatý úsmev. Držím palce.

Cikk

Je to úplne normálne, veď si len človek. Takéto stavy vyčerpané ženy po pôrode mávajú. Len sa s tým nerady priznávajú okoliu aby ich niekto nepokladal za bezcitné matky. Pritom bezcitné je to od okolia že dovoli aby sa ženy takto vyčerpali. Po pôrode je každá žena vyšťavená a potrebuje hlavne oddych. Miesto toho sa musí starať o dieťa. Nič si nevyčítaj, reaguješ úplne normálne.

Kycera

Aj môj názor je ten, že si preťažená. Skús požiadať niekoho zo svojho okolia, aby Ťa aspoň na pár hodín vystriedal a Ty sa vyspí alebo poprechádzaj. Môžeš mu a sebe pustiť nejakú relaxačnú hudbu. A svoje malé dieťa NIKDY, ale už nikdy NETRAS!!! Mohla by si ho zabiť!!!

fenix

ved je to tvoje dieta tak to pretrp prosim ta. a neboj sa ja som si s manzelkou zvykol zvyknes si aj ty:) hlavu hore a pozitivne mysli

Messje

Nepises nic o otcovi dietata.Ten ti nepomaha?
So naozaj unavena,ked takto reagujes.Pomysli si,ze tym,ze na to male zdvihnes hlas alebo nim zatrasies,mu bolest neznizis.Len viac rozplaces lebo sa zlaknes.Ak mas muza,nech ti trosku pomoze ta odbremenit .