Alergická na plač dieťaťa

Príspevok v téme: Alergická na plač dieťaťa
Mama2016

Ahojte, mám 5mesačného syna, ktorého nadovšetko milujem, starám sa o neho ako sa len dá...nic mu nechyba vratane rodicovskej lasky...venujem sa mu nonstop najlepsie ako viem...lenze v poslednej dobe uz mu idu zuby je mrzuty stale place aj pred spanim vecer nezaspi len strasne place..ja mam s toho niekedy az zachvat zurivosti ked to pocujem ide mi hlavu roztrieskat s toho placu...niekedy ked moc place ho od nervov az silnejsie zatrasiem...potom mam s toho depky a vycitam si to preboha ved to nemozem...myslite ze to je s unavy ze nespim, som na vsetko sama, alebo nejaka poporodns depresia(5 mediacov po porode?:O)...dakujem vam za kazdu pomoc

ANGEL-DEMON

predpokladm ze si zdvyhla riť a sla za svojim lekarom dnes a sla mu toto oznamiť, naj. asi gynekologovi... kym to pre to decko nebude mať fatalne nasledky... lebo ked ho chytíš a zatrasieš nim to teda v poriadku nie je,... treba to hned riešiť.. aby ti nabuduce nepreplo a nevyhodila ho z okna... može isť o baby blues, ....

Emily opat

Ahoj, uplne ti rozumiem. Zijem v zahranici, cize nulova pomoc. Teraz este k tomu byvam v inom meste ako otec dietata, pretoze pracujeme v inych mestach. Predtym ked som este bola na materskej sa priatel aj tak vracal z prace najskor o 20 vecer. Cize cela starostlivost o dieta bola a aj je prakticky len na mne. Maly ma teraz 18 mesiacov a je to lepsie. Ked bol uplne malicky bolo to dieta ktore chcelo byt stale na prsniku a ked nebolo vkuse plakalo. Vecer ked prisiel priatel a ja som sla aspon osprchovat dieta tych 15 min hystericky preplakalo aj ked bolo v naruci svojho otca. Som trpezliva povaha a mam dobre nervy ale aj mne sa stalo ze som mu vynadala a dva-trikrat hodila od nervov na postel na periny. Potom mi to samozrejme bolo velmi luto a snazim sa velmi udrzat. Nenechaj sa sudit od nikoho, ti co ta odsudzuju nezazili co je to byt non stop s dietatom ktore nie je z tych co spinkaju a su kludne, co place nech urobis cokolvek, ked nespis, ked nemas cas sa umyt, najest. Ja neviem ci mozes mat poporodnu depresiu ale ak si si nie ista, vyhladala by som odbornu pomoc a potrebujes vypnut aspon na hodinu denne. Deti ta niekedy donutia siahnut na dno sil, ucia nas poznat lepsie samych seba a byt tolerantnejsi k druhym. Ja by som predtym nebola nikdy povedala, ze byt s dietatom sama je take narocne a dnes viem ze veru je, aj ked vzdy zalezi od konkretneho dietata. Ja mam doma maleho certa ale ho milujem na smrt. A druhy sa mi narodi v marci, tak sa modlim aby to bolo kludnesie dieta ak to mame v zdravi vsetci prezit :)

jojka34

rast zubkov je velmi bolestivy pre kazde babo treba to len pretrpiet inak tiez sa mi zda ze uz su take znecitlivujuce gely pre deticky v lekarnach dostat skus sa popytat nech to drobec lepsie znasa

svetielko111

ozaman ved ona ho nebije pisala...len ze nim v nervoch triasla ked plakalo a tak ho chcela utisit.boze taketo reci aj vase deti ucite co tu pisete? kazdy je len clovek a robi chyby a nervy nema z ocele preboha...

Ozaman

Ani relax ani babskè rady jej nepomôžu pretože ona nemá nervy na výchovu, a ani silu a zodpovednosť za svoje dieťa. Moj komentár nemá s tým nič spoločné či som vychovala alebo nie. Samozrejme ja som mala nervy na to sice každá z nás je iná ale keby matka trochu rozmýšľala tak by sem neišla vypisovať si ale by si zamyslela nad sebou. Vlastné decko byť? Nikdy! Matka svoje dieťa nebyje a netýra a táto čo tu píše nie je matka. Neviem či by sa jej páčilo keby ju udrel manžel za to že chxe niečo alebo niečo neurobila

Cikk

Tie príspevky hlupákov ktorí nevychovali ani jedno dieťa si nevšímaj. Máš právo byť vyčerpaná, unavená aj podráždená.

zdradca

Vydrz vela sily,tymto si prejde kazda mamicka,ktora lubi a stara sa o svoje dieta. Si unavena,nervozna to je normalne.
S manzelkou sme to riesili starou babskou metodou,ze sme davali detom na spicku cumlika med. Samozrejme domaci od vcelara,a len trosku,hlavne na vecer. Vela medu moze dietatku sposobit zapchu a to je dalsi dovod na plac u dietatka. V lekarniach sa daju kupit nato uz take masticky co umrtvuju detom dasno takze ich to az tak neboli. A kedze v tom case deti aj vela hryzu napr.hracky apod. Daju sa na to kupit hracky na to prisposobene.
a to tvoje dieta nema otecka,babky? Aby pomohli. Napr.pojdu na 1-2hod.pokocikovat a ty si zatial trosku zdriemnes?
inac ako muz a otec poznam tie stavy tiez som skoro ublizil svojmu dietatu co som uz nervami nevladal. Tak vydrz po rokoch sa tomu uz budes len smiat,ver mi.

Kircha

skus si dopriat tiez trosku volna od maleho..skus poprosit rodicov ci by ti ho aj oni nemohli nachvilku postrazit a ty chod niekde relaxovat aspon na par hodin