Co na lamave, roztiepene vlasy a na ich rast?

Príspevok v téme: Co na lamave, roztiepene vlasy a na ich rast?
sisisi14756

Ahojte prosim o pomoc. Moje vlasy su uplne znicene od zehlenia. Na koncekoch mam biele bodky, kazdy vlas je nalomeny a len co ho potiahnem hned sa zlomi, konceky su rozdelene na dve casti cize su rozstiepene.vlasy som ostrihala -5cm nepomohlo vlasy sa lamu, stiepia a biele bodky ostali. Moje stravovanie je maximalne slabe nejem maso a cele dni sa napchavam len buchtami. Pitny rezim je ani nie liter za den. Dnes som to zmenila pridsla som ovocie aj zeleninu cestoviny a mliecne vyrobky, vodu som z litra vyvysila na 2,5 litra. Je to len prvy den ale to zo stravou aj tak nezmenim potrebujem nejake tablety, vodicky, aktivatory, vitaminy alebo uz neviem co. Odporucane som pocula donnahair ale to je skor na padanie. Biohar ten by aj mohol byt len neviem ci pomoze + pridat zinok, vytamin C? Alebo co? Prosim pomozte mi za kazdu radu dakujem. Chcem aby sa moje vlasy prestali lamat,stiepit aby zmizli biele bodky a aby mi zacali rast prosim poradte nejake vyzivove doplnky na rast a lamanie alebo nejake vitaminy. Dakujem.

morticia16

Ja používam vlasový stimulátor s placentou pre dodanie energie. Nie len že mi začali rásť vlasy nové (je to smiešne, lebo ako by mi rástla malá ofina vpredu) ,ale vlasy sú oveľa silnejšie a lesklejšie.

ANGEL-DEMON

a ignoruj tychto čo tu robia furt reklamy na kupony...su to o*j*e*b*y
cez notino.sk objednavam, oplati sa ale najviac parfemy, pripadne ked človek viac objednava...
mali by ich administratori blokovať!
*
kokosovy olej kupujem pravidelne z DM drogerie
400ml = 7€ , mam klub kartu tak som mala minule zlavu 2€,.. :-)
v rovnakej cene je aj na notino.sk čo sa neoplatí pretože si k tomu prirataj ešte 3 či 4€ poštovné...takže tak...

ANGEL-DEMON

OMYL ! strava je najdolezitejsia... mne uplne staci ze som tyzden na suchej strave a hned mi začnu padať...
ja tiež nejem mäso, ale to neznamená že teraz budem jesť fastoody a kraviny miesto kvalitnej stravy!
Zelenina je základ!
Zeleninove polievky, zeleninove rizoto...atd... je tam toho...
a o vlasy sa treba starať... ked ich ničíš , čo od nich čakáš???
treba ich prestať žehliť... nešklbať ich pri česaní, mokre ich nečesať,
rob si zabaly olejove, tie ti ich daju krásne do kopy...
a kup si REVALID, cez stránku pilulka.sk za 23€ , mas dopravu zadarmo, je tam o 5€ lacnejsi ako v lekárni,...

na vlasy: hlavne:
banány - 1 každy den povinne, (ako ja)
oriešky , slnečnicove semiačka, sezam, ľanové semiačka - napr do jogurtu si to vieš dať, do praženice..
*
čo sa týka vodičiek, stara klasika
DIXI-vitanol C, po každom umyti vlasov, vmasirovat do ešte mokrej pokožky hlavy...