Dobry vecer prajem.
Chcela by som sa spytat na vas nazor, neustale mi je zima, doslova mrznem. Teplotu nemam, a chodim naobliekana s minimalne 3 vrstvami. Nie, ze by mi bolo len tak chladno, ale cela sa trasiem, pocitujem ako keby az take stipanie. Neviem ci to moze byt aj tym, ze sa uz pol roka stravujem veganskou stravou, ale na vsetky vitaminy a potrebne latky si davam naozaj pozor. Co si o tom myslite? Dakujem za vsetky rady a odpovede.
Je mi strasne zima
je možné,že stravou nedodávaš telu dosť energie.Ale aj tak doporučujem pomocou akupunktúry zmeniťč tvoj Jínoví stav na Jangoví.(teplí)
Komu je stale zima, tak ten ma problem s oblickami (aj viacere clanky s cinskou tradic. medicinou o tom hovoria). Mne je zima stale, ci je leto alebo zima. Vkuse studene nohy, ruky, nos. Nic nepomaha. Mozem mat aj hrube ponozky, rukavice a aj tak mam v nich zimu. Caje a teple jedla su o nicom. Po par minutach je mi opat zima. Nedavno som bola u lekarky a hned ako som vstupila do ordinacie tak sa ma spytala s cim som prisla. Povedala som jej ze mi je stale zima a ona hned ze to su oblicky. Mala pravdu, a to vobec netusila, ze mam s nimi dlhorocny problem. Takze komu je zima, nech ide na nefrologiu, najlepsie ak sa dostanete do Avitum Braun. Robia tam podrobnejsie testy nez vas obvodak s palickou v moci s prehlasenim za 20 sekund ze moc je ok, pretoze nie je.
..apropo vegetariansku stravu jem aj ja..takže tým to nie je...
K lekárovi!
Poznám dievča, ktorej je stále zima, pretože prakticky nič neje. Málo sa v nej spaľuje, tak ju nemá čo zohrievať.
Doktorovi