Niečo nieje v poriadku

Príspevok v téme: Niečo nieje v poriadku
stratena141

Ahojte.Neviem či tu boli podobné témy ale napišem aky mam problém ja.Som dievča mam 17 rokov.Druhačka na strednej.Ide oto že nikdy som nemala kamarátky ani frajera.Nikoho..Som sama úplne sama :(...Aj ked som napriklad mala na chvíľu nejaku kamaratku,ona si našla inú a ja som tam už bola ako piate koleso na voze.V škole nič moc.Ledva že to predycham.Nemam sa komu vyrozprávať nemam koho objať proste nič.Vždy som myslela pozítivne aj sa snažim.Nechapem nechapem,.Stale verím v nejaký zazrak nejaku zmenu k lepšiemu :(..Velmi ma bolí že som vkuse a všade len sama :((

Lilly18

stratena141- Ja prežívam presne to isté (akurát mi nechýba objatie, neznášam ho, som pri tom strašne nesvoja :D). Tiež som druháčka na strednej. Ale ja som silná introvertka, tak sa ani nečudujem, že toto prežívam. Chodila som chvíľu k psychologyčke, ale prestala som, nejako mi nepomáhala mi, nebola dobrá. Snažím sa hovoriť so spolužiačkami, aj keď mi to ide ťažko.

Napísala som to, aby si vedela, že nie si sama. Držím ti palce, to dáš. Všetko dobré. :)

okky

Niečo mi to pripomína. Si z Bratislavy? Bolo by pre teba veľkým šťastím sa aspoň na chvílu stretnúť s jednou perfektnou psychologičkou. Volá sa Luba Albertová a aj tu sa o nej môžeš dočítať. Ona by ťa určite pochopila a hlavne by ťa naučila ako svoj život zmeniť. Nič iné ti neviem poradiť, lebo takých ľudí čo to dokážu je na svete málo.