Zapálené ranky,mokvajúce trhliny a nesmierne bolesti

Príspevok v téme: Zapálené ranky,mokvajúce trhliny a nesmierne bolesti
Bara2016

Dobrý večer,
Prišla som sa tu poradiť,keďže momentálne nemôžem si dovoliť ísť ku gynekológovi.
Chcela by som sa spýtať či má niekto skúsenosti s nie veľmi peknými rankami,trhlinkami ktoré mokvajú,sú zapálené a mám nesmierne bolesti. Je to na celej vagíne až ku konečníku. Bolesti mám také že beriem ibalgin a mám problém sa zohnúť alebo len nejaký väčší krok spraviť.
Už sa mi niečo také stalo pred 3 týždňami ale neriešila som to. Zmizlo to a bolo dobre. Lenže nebolo to v takom stave ako to je teraz. Proste vyzerá to kastrofálne. Vydesila som sa. Včera som mala pohlavný styk a od včera je to jedna katastrofa. Partnera mám stáleho už 3 rok. On nemá vraj žiadne komplikácie.
Lenže od včera mám vysoké teploty (39C až 40C) proste telo mi horí. Láme mi kosti a nenormálne ma bolia kríže. Má to niečo spoločné s tým?
Čo vziať aby sa mi uľavilo? Beriem ibalgin...do dňa sa aj 3x osprchujem. Lebo sa to tak nedá vydržať. A ešte už dlhú dobu mám výtok ale teraz je to taký biely hrudkovitý až žltý. Dnes sa mi stalo akoby som mala "orgazmus" pri tom na sex teraz ani nepomyslím. Fakt neviem čo to môže byť a veľmi by som ďakovala keby mi niekto fakt niečo účinné poradil lebo úprimne? Cez noc sa to nedá vydržať.
Ďakujem,
Bára

viktoriabb

barka ty mas herpes... treba si dat gynekologicke ist predpisat antivirotikum isoprinosine ja som ho mala minuly rok... cista katastofa 40tky teploty posva ako dalmatinec az ku konecniku... nenormalny vytok... drzim palce nech to mas cim skor za sebou