Ahoj , ani neviem ako začať , som s partnerom cca 3 roky starám sa mu o deti z jeho predchádzajúceho manželstva , ale už pred časom som naznačila že chcem aj svoje , poviem pravdu už mi tak bijú biologické hodiny že mi z toho prepína , ale zdravotné sa nedá proste , lebo partnerovi príde zle a bla, bla , začínam už mat take myšlienky , že sa na to vyserem už ma to ani nebaví a strácam chuť na všetko ako fakt , neviem čo mám robiť , deti sú na mna naviazané a je mi ich aj ľúto ale mám byt v takom vzťahu ? Čo to je za dobu ?
Začína mi z toho šibať
Tak tomuto celkom ani ja nerozumiem
otazka znie či sa s partnerom nerozprávate...??? toto si treba ujasniť hned na začiatku vztahu.... ci vobec chcete obaja deti a ked tak priblizne kedy..... a nie po 5 ci 10 rokoch sa zobudiť ze aháááá každy z nas chce niečo ine... rozdielne nazory... iba sa brzdíte, ...
tvoj partner mozno uz nechce dalsie dieta kolko ma vlastne deti??
zdravotne sa nedá??? keby si napisala ze si neplodná alebo neviem.... ale čo je to za chorobu ze "partnerovi príde zle" ?
za 6 rokov práce v nemocnici som sa ešte s takou diagnozou netretla ani som o takej nepočula...