Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Začína mi z toho šibať

Príspevok v téme: Začína mi z toho šibať
Zoeyyyy

Ahoj , ani neviem ako začať , som s partnerom cca 3 roky starám sa mu o deti z jeho predchádzajúceho manželstva , ale už pred časom som naznačila že chcem aj svoje , poviem pravdu už mi tak bijú biologické hodiny že mi z toho prepína , ale zdravotné sa nedá proste , lebo partnerovi príde zle a bla, bla , začínam už mat take myšlienky , že sa na to vyserem už ma to ani nebaví a strácam chuť na všetko ako fakt , neviem čo mám robiť , deti sú na mna naviazané a je mi ich aj ľúto ale mám byt v takom vzťahu ? Čo to je za dobu ?

ANGEL-DEMON

otazka znie či sa s partnerom nerozprávate...??? toto si treba ujasniť hned na začiatku vztahu.... ci vobec chcete obaja deti a ked tak priblizne kedy..... a nie po 5 ci 10 rokoch sa zobudiť ze aháááá každy z nas chce niečo ine... rozdielne nazory... iba sa brzdíte, ...

ANGEL-DEMON

zdravotne sa nedá??? keby si napisala ze si neplodná alebo neviem.... ale čo je to za chorobu ze "partnerovi príde zle" ?
za 6 rokov práce v nemocnici som sa ešte s takou diagnozou netretla ani som o takej nepočula...