Ahojte mam na vas prosbu o svoj nazor...
Mam 26 rokov 7rocny vztah ktoremu je koniec,byvali sme v podnajme pol roka u krstneho dalsieho pol roka som tu byval sam byt 2izbovy vsetko zariadene pekne. Po vyse roku a pol roku byvania tu chcem ist nazad k rodicom kedze som tu sam momentalne platim podnajom 240 eciek realne naklady so vsetkym su tu asi 120e.
Je mi tu dobre az na samotu a to ze viem keby som u rodicov tak usanujem viacej kedze im som daval 100eur a aj to odkladali...
Krstny povedal ze ked pohdem prec ze byt oreda ci ho nechcem ... s kolegami som to riesil ze by som posetril a potom si kupil byt svoj lebo sukromie je sukromie predsa keby sa nejaka babenka najde lepsie ju mat u seba ako u rodicov v jednej izbe.. problem je ze mi chyba asi 10 000eur tak teraz oremyslam ci si vziat uver alebo zostat u nasich nejaky rok dva a posetrit, byt nasich my istane ale ini odtial pojdu najskor o 2 roky prec...dalsi priblem ze som sa zamotal so susedou cez leto a bola zadana aj ked povedala ci svojmu nepovie kto som bo uz to prepuklo..takze teraz nemame nejaky vztah bo so mnou nechce ist do vztahu kedze nema dorieseni svoj tak neviem ci by aj to robilo dobrotu kedze byva o vchod vedla