Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bipolárna?

Príspevok v téme: Bipolárna?
tda

Sledujem u seba výkyvy už tretí rok. Raz chcem byť sama, raz chcem byť s ľudmi, raz nerobím nič, inokedy robím aj 18 hodín denne a skoro nespím, potom zasa prespím celé dni. Niekedy sa smejem len preto, že som strašne šťastá a potom sa dusím plačom. Všetky tieto symptómy mi našlo ako bipolárnu poruchu. Myslíte, že je to pravda, alebo som len hypochonder?
Nemám moc rada lekárov a u psychológa som bola naposledy ešte na základnej škole, kvôli sebapoškodzovaniu a PPP, ale necítim sa, že by mi to pomohlo. Prosím, čo mám robiť?

klik

prec ta neposle, ved bez pacientov by nemal pracu, on sa potesi
tak ta tvoja znama ti moze pomoct, to je vyborny napad s tym zapisovanim..

tda

Robila som asi 5 dlstupnych testov a vyslo mi vysoke riziko.
A ked som sa zverila mojej znamej (je prave vystudovana psychologicka) povedala, nech si to zapidujem a pridem aj ba vykyvy aktivity (akoze aj telesne cvicenie, praca, socialne aktivity) a ako to ovplyvnilo moj plan... A tak. Len an tak sa bojim, ze ma doktor posle prec akebo tak. Ale to moze byt spojene s tym, ze mam srrach vyhladat lekara a strach z lekarov.

klik

neviem to rozpoznat, ale "len hypochonder" to znie, ako by si bola zdrava, pritom byt hypochonder je tiez priznakom dusevnych poruch, depresie.
da sa povedat, ze raz si hore, raz si dole? ze sa u teba prudko striedaju nalady? skusala si si urobit nejake cvicne testy na webe?

kabel

To nevyzerá na klasickú bipolaritu, ale skôr na problémy s osobnosťou, so sebaponímaním. Nevyrovnaná emocionalita býva súčasťou napríklad HPO.

Najčítanejšie články