Zdravim vas rano som masturboval,a vobec som nechcel jednoducho to prislo na mna ,este som nespal so zenou mozna preto sa citim neuspokojeny po tejto stranke.najhorsie je na tom to ze mam stoho vycitky lebonja sa tomu branim aj da mi to dari ale po dlhej dobe mna to premoze,dlho sa uz modlim prosim boha a mam pocit ze sa skor od boha vzdialujem cakal som pravy opak nechcem sa vzdat boha ani sa od neho vzdialovat ,nechcem klesnut na same dno snazim sa zit bezhriesny zivot aby bol spravny ale asi ma pokusa diabol,neviem ako sa stat lepsim clovekom ,chyba mi ta vnutorna sila ta hnacia sila byt silnym clovekom ,tuzimm byt zdravy milujuci manzel ktori bude mat rad svoju manzelku deti a tak.dalej.ale vsetko toto je pre mna nedosiahnutelne kvoli zdravotnym problemom furt mi je zle ,liecim sa na vysoky tlak a necitim sa zdravo ,neviem co robit bohu verim zevmi pomoze ale ja uz nevladzem byt ako mucenik ,vsetko je u mna vzivote tazke a mam pocit ze pomoc neprichadza, a nechcem uz urazat boha svojimi hriechmi ,vsetky nazori ma zaujimaju hlavne krestanou
Rano som masturboval
A vieš že to je ťažký hriech? Ak chodíš do kostola, musíš sa z toho vyspovedať. Ak si aj chodil na prijímanie po masturbácií, tak aj to musíš povedať. A cieľom kresťana nemá byť že nezhreší... Pros Boha aby Ti pomohol v konkrétnych oblastiach života... Vymenuj v modlitbe tie hriechy s ktorými nevieš prestať. Rozhodni sa že s nimi nechceš pokračovať. A to čo píšeš že sa snažíš nehrešiť alebo nejak tak si to písal. No vieš, to nie je podľa mňa dobrá voľba aj keď iste je v tom kus pravdy. Vieš, diabol tu bude vždy. On Ťa bude vždy pokúšať a spôsobí Ti niekedy aj to že sa budeš možno hanbiť za svoje hriechy. Pápež povedal že máme sa za svoje hriechy hanbiť. Teda že nemáme byť voči nim v spovedi lahostajní. Tak ak chodíš do kostola(podľa toho čo píšeš usudzujem, že áno, tak choď za Milosrdným otcom ktorý Ti odpustí, všetko všetko a naozaj všetko. Len to vyznaj v pokore...Drž sa.