Som chlapec a páči sa mi kamarát

Príspevok v téme: Som chlapec a páči sa mi kamarát
KAMPAM

Ahojte, mám 14 rokov a chcel by som sa vám s niečim zdôveriť. Som chlapec a v poslednom čase sa mi začal páčiť a vzrušovať jeden kamarát. Keď si spolu píšeme prostredníctvom facebooku, aj sa smejem a tak ale v realite, v škole k nemu nepoviem ani pol slova lrbo sa hanbím a zabíja ma predstava, že sa páčim aj ja jemu a že keď mu to nepoviem, že sa mi pači tak sa nedoszviem či sa pačim aj ja jemu.. Keď vedľa mňa sedí, som celý nesvoj, celý nervózny a tak.. On je najkrajši chlapec z triedy.. Mávyšportovane telo, pekne vlasy, tvár, ruky aj nohy, aj členky má prekrásne.. on je cely krasny.. má takú opálenú pokožku do hneda a velmi mu to pristane .. Čo maam robiť ??

Blbka

Radšej si zatiaľ len l užívaj kamarátstvo s ním a pozorne ho sleduj...keď sa objaví nejaká známka toho že nie je na baby alebo by sa mu začal páčiť nejaký chalan skús do neho rýpnuť či nie je náhodov gay...keď sa ti zdôverí že je, povedz mu to a keď povie že nie je tak sa s tým budeš musieť naučiť žiť :)

a_dr1a

Kampam. A ako dopadol ten vas rozhovor o dievcatach?? Z neho ti predsa muselo byt jasne, ci sa mu pacia dievcata, ako o nich rozprava sa vyjadruje, ci ho baby pritahuju, chce nejake dievca ai. Lebo ak on si je svojou heterosexualnou orientaciou isty - tak smolu mas ty. Potom radsej o svojej zalubenosti k nemu - pomlc. Lebo sa to moze cele obratit "proti tebe". Napr.: Prerusi s tebou kontakt a priatelstvo, bude ta ignorovat odmietat, nebude sa s tebou uz viac nic - bavit rozpravat stretavat, moze sa to o tebe rizsirit medzi ostatnymi deckami v skole na fb ai, a moze nasledovat vysmech odmietanie sikana. Si vo veku ked by si toto neustal a psych.by si sa mohol zlozit, prip.pokus o samovrazdu.
Ak si gay, ok (moze sa to este zmenit no ty si uz v obdobi, ze sa ti sex.orientacia krystalizuje ai). Lenze ak aj v dospelosti budes gay, rychlo pochopis, ze si mozes zacat iba s gayom. Niektori su aj BI, alebo aj heteraci experimentuju, ale pochopis neskor, ze gay si hlada gaya.
Takze zalubeny do kamosa mozes byt, ale ak sa jemu pacia a pritahuju ho dievcata, tak mas proste smolu a bud sa s tym zmieris (budete dalej kamosi ale o svojich citoch pomlcis), alebo kontakt s nim prerusis obmedzis

KAMPAM

Ja neviem, či sa mu páčim a účet na pokeci nemá a aj sme sa bavili že ktoré dievča sa nám páči či sme už mali frajerky a tak.

jehovec

Nehovor mu že sa mu páčiš... Chi chi.... Som sa na tom pobavila....ani ja svojmu nehovorím že sa mu páčim lebo to je jeho vec a ja neviem čo om cíti....

psychotic

Nehovor mu ze sa mu pacis lebo by sa ti mohli zacat smiat , skus si vymisliet nick na Fb alebo pokeci a opytat sa ho akej je orientacie a az potom konaj

Iiiii

Skús sa toho super-nádherného kamoša opýtať, že ktoré dievča sa mu z triedy páči najviac, lebo keď na neho vyvalíš to, že by si s ním chcel chodiť, tak by sa ťa asi opýtal, že kam:-)

Najčítanejšie články