Ako zistim že ma lubi

Príspevok v téme: Ako zistim že ma lubi
nestastnicajedna

Ako zistím, že ma lúbi a že to so mnou myslí vážne?
viem vy ho nepoznáte ale aspoň nejaké náznaky. ..
zdá sa mi to až príliš krásne na to, aby to bola pravda...sem tam ma napadne myšlienka, že ma podvádza..vy podvedené..ako ste na to prišli?? v čom mám vidieť istotu ??
on je z tých čo mi šepká do uška že ma miluje ale ako viem, že to tak myslí ??
trápna téma ja viem..no bola som tolko krát sklamaná, že to už nechcem zažiť...
nie nemám 15 ale 24
ďakujem

Ixela

Tak počuj ty 24ročná nešťastníčka, tu som ti skopírovala nejaké témy kde je opísané ako sa správa zaľúbený muž voči svojej láske.
www.google.sk
www.google.sk

a_dr1a

Ja mozno na to nevyzeram, ale tie lupienky trhavam aj ja :D

Autorka prispevku. Nehladaj problemy kde nie su, ale venuj svoj cas myslienky city lasku energiu skutky ciny ai, celu seba samu, do vasho vztahu. Nekaz si zbytocne vztah podozrievanim ziarlenim, hladanim problemu kde nie je a patranim po znamkach "nevery" ai. Naco je to dobre?? Mate pekny vztah a ty bez priciny depkujes, uz dopredu si privolavas ako keby "nestastie sklamanie". Nerob to. Naco? Je byt dobre obozretnym. Ale ty nemas najmensi dovod pricinu a predsa to robis. Vsetko vam funguje klape, miluje ta a ty jeho tak s tym prestan.
Vacsmi svojmu partnerovi ver a doveruj mu. Ak sa jeho spravanie ku tebe zacne menit ai, vtedy spozorni a zacni to riesit. Ale teraz to vsetko pekne a krasne medzi vami co je, nekaz. Uzivaj si lasku, svojho muza, vas vztah. Pracuj na vasom vztahu, buduj ho, zveladuj. Miluj svojho partnera. Ale nevpustaj si bez priciny pochmurne myslienky, ziarlivost, podozrievavost. Lebo sama si to pekne co medzi vami je pokazis narusis znicis.

Kycera

@ Jatt, tie lupienky občas trhám aj ja. : )

@ A Ty, dievča, zober rozum do hrsti, kým nie je neskoro! Ešte nie si "nešťastnica jedna", ale už k tomu nemáš ďaleko!!! Prestať nad týmito vecami uvažovať a začni veriť.

Jatt

Moja stará mama vo svojích mladých rokoch trhala v letných mesiacoch jednotlivé lúpienky margarétky obyčajnej so striedavo sa opakujúcimi slovami po odtrhnutí jedného lupienku - ľúbi, neľúbi -, hoci o dôveryhodnosti tohto úkonu by sa dalo, samozrejme, polemizovať.

V dnešnej dobe na zistenie si opätovanosti "vzplanutia svojích hormónov" existujú rôzné metódy - využitie kontaktov, psychologické triky, tajné pozorovacie metódy atď. To všetko by bolo vhodné vykonať len v prípade, že Váš partner vykazuje nulové signály o zotrvanie a gradáciu vzťahu, čo - podľa môjho úsudku po prečítaní si úvodného príspevku Vami založenej témy - Váš prípad rozhodne nie je.

Odporúčam pokúsiť sa popracovať na dôvere voči Vášmu partnerovi.