Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čierne vlasy

Jatt

Ja osobne neinklinujem k čiernej farbe vlasov na opačnom pohlaví, pokiaľ tieto vlasy nie sú čierné, resp. tmavohnede od prírody. Havranie čierné farbené vlasy pôsobia umelo ako parochňa.

qweqweqwe

jedna vec je, ze cierna farba chyti na vsetko, je to nezmar

druha vec je, ze sa bojis, aby ti aspon dva mesiace vydrzala. jeden chlap si dal na vlasy len cierny zmyvatelny sampon, a ta cierna farba mu drzala, dokym mu to cele neodrastlo

aj ja mam skusenost, ze cierna farba drzi ako hluchy dvere a vela ludi, ktori uz nechcu cierne vlasy, si ich nakoniec pracne musia nechat odfarbovat, cim si ich akurat nicia

moja rada - ak chces ciernu iba ako docasny experiment, vykasli sa na to, lebo sa jej budes tazko zbavovat

staci si len do googlu dat temu - ako sa zbavit ciernej farby na vlasoch - a pochopis, co ta caka :-D

ANGEL-DEMON

matná čierna a to je aká preboha???? zdrave vlasy su lesklé a nie matné....ale čiernu si nekupuj ma zbytočne vela pigmentov..
ja mam prirodzenu farbu tmava blond "dark ash blond 6,1" :-D
a kedze som mala so ryšava potom čo som si v lete dala na ne sprej "ako vlasky od slniečka" na zosvetlenie...vyzerala som ako zombie... nafarbila som si garnier 4, nechala 10 min a mam užasnu farbu ...ak by som mala polhodinu mala by som ako uhol čierne...
tak ak chces ciernu farby si tmavohnedou, ktora ti na blond chyti do čierna...

pomocnica

To sa popytaj kadernícky, ale aby si neľutovala, lebo to už nevrátis a kým nemas sivé, tak by som si nechala svoju farbu, ak je špinavá blond tvoja. Vela šťastia.