Čo pomáha na precitlivenosť?

Príspevok v téme: Čo pomáha na precitlivenosť?
workday

Ahojte :) Poslednú dobu niekoľko mesiacov som strašne precitlivená a všetko si príliš pripúšťam..nemám veľmi dobrú spolubývajúcu nie je to najhoršie ale občas je nevrlá a hocikedy nadáva a kope do stoličky alebo hádže veci o posteľ a tak..čiže sa mi ťažko býva..no a v škole tiež prežívam taký ťažký čas..zdá sa mi že kamošky sú voči mne ironické..minule sa mi neposunuli na obede, že vraj nemajú ako tak ony tri sedeli spolu a ja sama vedľa pri stole...a proste sa ma to dotklo..yslela som že sme v partii ale hocikedy idú niekam bezo mňa a ja o tom ani neviem..cítim sa z toho niekedy taká zranená že sa ani nemôžem učiť..len proste mi je tak vnútorne zle alebo si poplačem...Nie som pubertiačka...len ma trápi že som an všetko taká citlivá a všetko ma tak zmôže...existuje na toto nejaký liek? aby ma všetko tak brutálne nezraňovalo zakaždým?

Kickula2826

Lieky na precitlivenosť neexistujú, je to len otázka času a skúseností. Uvidíš, vekom sa posilníš. Nájdi si svoje záľuby, venuj sa sama sebe a neodvíjaj svoju pohodu od toho ako sa k tebe správajú iní, je to všetko len o tebe. Musíš si vážiť kto si a investovať do seba :)