Ahojte, chcem sa opýtať, že ako to vidíte zo vzťahmi ?
Dneska je toľko rozvodov a podvodov, že už nemám vôbec nádej, že si nájdem normálnu partnerku. Nikdy som vzťah nemal, a neviem, že či vôbec chcem.
Oplatí sa mi investovať toľko času, snahy, energie a peňazí do niekoho, kto ma nakoniec aj tak podvedie ? Dá sa dnes ešte vôbec niekomu okrem rodiny veriť ? Asi ani nie....
Nebolo by pre mňa lepšie nadväzovať len krátkodobé známosti na jednu noc, užívať si a netrápiť sa vo vzťahu ? Asi aj bolo, a tak to chcem aj spraviť, ale aj tak mi to bude v živote tak trošku chýbať.
Stále nad tým rozmýšľam a vychádza mi to tak, že najlepšie bude prispôsobiť sa trendu dnešnej doby, stať sa hajzlom, nájsť partnerku, využiť a odkopnúť :/ Znie to hnusne, ale tak čo mám robiť ? Ja už ani neviem, že či som vôbec schopný milovať a veriť. Akože na oko sa tak môžem tváriť, ale inak....
Mám len 21 rokov, a už teraz viem, že budúcnosť bude hrozná :/ Síce budem mať kopu času pre seba, budem sa vzdelávať, budem mať výhodu v práci, ale aj tak mi tam to "niečo" bude chýbať, ale dnes sa nedá veriť, dnes každý len podvádza a strieda partnerov :(