Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bývalý priateľ

Príspevok v téme: Bývalý priateľ
Lo-ra

Este stale milujem svojho bývalého priateľa, myslim na neho stale. Ako sa vysporiadavate s faktom, ze sa uz nikdy neuvidíte, nezavolate, ze ten clovek je prave v tejto chvíli s nejakou inou... tieto myšlienky ma zozieraju, do všetkého sa musim nútiť a premáhať sa. Nech robím čokoľvek necítim sa šťastná. Poraďte prosim.

br

kafe, ja som sa takto nutila k uceniu do skoly, uz viackrat a vobec mi to neslo, nevedela som, co citam, mala som s tym strasne trable...
len na cas by som sa spoliehala

qweqweqwe

cas vylieci kazdu bolest

ak ti nedal ziadne vysvetlenie a nemozes to kvoli tomu uzavriet, daj si ho sama. a malo by byt podane v zmysle toho, ako sa zachoval. nieco na sposob, ze to je muz neschopny povedat do oci pravdu, ktoreho laska k tebe skoncila z dovodu, ktory moze byt akykolvek a ty ho vediet naozaj nepotrebujes na to, aby si si to pre seba mohla uzavriet. jednoducho je to niekto, kto ta prestal milovat a ani sa o tom s tebou nedokazal porozpravat. neznamenas prenho nic a jeho laska k tebe nebola taka, aby to bolo na cely zivot. a preco to tak necitil, je jedno.

denisaf

odomna odisiel tesne pred vianocami tiez som si myslela ze to neprezijem ale prezila som... uz je to par rokov a vobec nic necitim...neboj bude dobre

Lo-ra

Denisa
Ďakujem za povzbudzujúce slova, len uz to trvá dlho, pár mesiacov a neviem z toho von... naozaj sa trápim, nebolo mi nic vysvetlené a preto to neviem v sebe uzavrieť.

neviem111111

znie to otrepane, ale pomoze len cas. niekomu to trva mesiac, inemu tri, niektoremu dva roky, ale vylieci to len cas.

kafe

Lo-ra, vieš o tom, že ty si pánom svojich myšlienok? A to o čom rozmýšľaš, že si dookola prehrávaš situácie s ním, to robíš TY, ta sa ti nedeje SAMO od seba. No a jednoducho s tým prestaň.
Vezmi si papier a pero - napíš si text obľúbenej pesničky, najlepšie v jazyku ktorý vôbec neovládaš (španielčina, taliančina, fr). A zakaždým, keď ti myšlienky újdu k bývalému sa donúť sústrediť na tú pesničku a učiť sa text piesne. Keď sa pesničku naučíš, zakaždým si ju začni pospevovať keď ti zablúdi myseľ k bývalému. Odpútaj pozornosť z jedného tým, že sa sústredíš na niečo iné. To sústredenie sa je dôležité. Ak si napríklad doma, namiesto učenia sa pesničky môžeš robiť kliky, skákať na švihadle, ísť si zabehať a poriadne sa zničiť... naser sa a vypusti trochu paru užitočným spôsobom.
Ak miluješ bývalého, tak mu pekne poďakuj za pekné chvíle, čo ste prežili, žehnaj ho láskou a nechaj ho ísť. Neboj, neni jediný, kto trávi čas s inou, AJ TY budeš tráviť svoj život s niekym iným. Nebudeš do smrti sama. Prejde to, neboj.

Lo-ra

To sa samozrejme snazim, len vies idem von a myšlienkami som stale pri nom, stale dookola si prehrávam situácie s nim, nech robím naozaj čokoľvek, neviem to zastaviť.