Dobrý deň, veľa ľudí trpí mastnými vlasmi. :) Chcela som sa slušne spýtať, či mi nevie niekto poradiť, nejakú účinnú procedúru ako sa toho zbaviť alebo to zmierniť? :) V lete som mala problém s jednou nepríjemnou vecou.. všami, mala som ich asi 3 týždne v kuse. Bolo by možné, že by šampón podráždil moju pokožku tak, že by začala produkovať viacej mazu? Ďakujem. :)
Mastné vlasy
ahoj. Mne pred nejakymi rokmi pomohla kvalitna henna. Mala som svetlejsie jemne vlnite polodlhe vlasy. Hennu som si aplikovala asi raz za 3 tyzdne /snazila som sa ju nechat posobit co najdlhsie, kamoska ju mala dokonca na vlasoch celu noc/. Vlasy nadobudli nielenze krasnu sytu zlatorysavu farbu, ale akoby mi zhrubli, zostali pevnejsie, prestali sa mastit a boli leskle. Nadherne.
Skoda, ze henna neprekryva sediny, pouzivala by som ju dodnes.
Skus.
ja som kupovala šampón cez notino teraz nedávno a dosť mi pomohol, okrem toho, že sa mi vlasy nemastia sú aj krásne lesklé. skús aj toto, ak chceš ušetriť nejaké to euro :) -odkaz odstránený-
Ďakujem pekne za váš čas, že ste mi sem napísali pár rád. Určite sa pozriem alebo vyskúšam. :) Voda DIXI je podobná dosť Lopúchovej vode na vlasy, tu som kedy si používala, ta je naozaj dobrá. Určite vyskúšam viac možností. Našla som si aj článok o tom, čo môže tieto mastné vlasy spôsobovať. Max, ak sa toho nebudem vedieť zbaviť, budem sa musieť dať ostrihať na krátko. :) Ďakujem pekne.
Link pre ľudí s rovnakými problémami ako ja a možno tam nájdete niečo ako ja. :)
>>
sk.medlicker.com
Prečítaj si niečo o technike umývania vlasov bez šampónu. Možno ťa to zaujme.
Alebo kukni nejaké videá na youtube na mastné vlasy, ak rozumieš anglicky ešte lepšie, a tam by si mohla niečo nájsť :)
Môj kamarát ma tak mastné vlasy, že si nimi ráno natiera chlieb namiesto masla. Už vyskúšal hádam všetko čo sa len dá, aby sa tej mastnoty konečne zbavil. Raz si vlasy umýval nejakým špeciálnym šampónom, potom vodou zriedenou s octom, napokon aj močom. Nepomohlo fakt vôbec nič. Teraz ho už čaká posledná terapia, aby sa tej mastnoty zbavil - terapia natieraním vlastným ho.nom.
Skus pouzivat po umyti vlasov na pokozku hlavy vmasirovat vlasovu vodu DIXI konkretne na mastne vlasy zihlavovu.Alebo si daj pri umyvani do samponu kavovu lyzicku sody bikarbony a tak si umy vlasy
skús nejaké babské rady :)
Treba si oholiť vlasy a máš pokoj.....