Mám problém s priateľkou. Nefunguje nám to v sexe. Spočiatku ona bola tá, ktorá vyvíjala iniciatívu, ale ja som ju väčšinou odmietal, lebo som mal v hlave bývalú, musel som si utriediť myšlienky. Ale nepodvádzal som ju. Ani som ju nikdy nepodviedol.
Teraz máme také obdobie, že ona to už nerieši, ja by som chcel, ale večer si len ľahne a povie dobrú noc. Prípadne ak má náladu, tak sa bozkávame, max. mi rukou urobí. A keď sme sa už k niečomu schyľovalo, tak sa to nepodarilo kvôli mne :(
Neviem. Akoby sme boli v začarovanom kruhu. Čo urobiť?
Nefunguje nám to
domco vy ste spolu z nudy ze?
podla toho co si napisal k sebe nejdete, ozaj tam chyba vasen.
dajte si rozchod ved aj slepy vidi ze k sebe nejdete..
nick Charger ty jeden hnusný surový kokot! Ja by ti po pysku dala že by ťa mater nezpoznala ty prasák nechutný!
nick 7dominik7 chýba medzi vami chémia. Kde to medzi dvoma neiskrí už len pohľadmi a rečami tam to nebude fungovať v posteli. Ste spolu buď len zo zvyku alebo len aby ste niekoho pri sebe mali a neboli bez partnera. Takéto vzťahy niesú do pravé orechové. Medzi dvoma to musí iskriť. Proste vzájomná tajná príťažlivosť. Taká tá skrytá vášeň.
Hej, presne, viem si predstavit, jak sa citi.
Neviem.... teraz musis vydrzat. Nedobiedzat, ale zaroven ukazat, ze po nej tuzis... Musite sa zladit znova... takze len ti ostava prezit obdobie, kedy sa budes snazit a nebude to mat este vysledky.
Alebo, dobry tip, len to nezvladne kazdy... ale zvykne sa to odporucat napr. neplodnym parom (viem ze nie ste neplodni, len ide o to, ze aj u nich casto byva sex spojeny s frustraciou a nespokojnostou) - dat si DOHODNUTY pohov.. proste sa uprimne porozpravat a dohodnut sa na isty cas, ze spolu nebudete nic mat. To by vas malo nakopnut. Co ja viem, trebars 2 mesiace.
Znie to absurdne, ale psychologovia to zvyknu naozaj odporucit parom, ktore sa ocitli v situacii, kedy im sexualny zivot nefunguje, je ako keby v krci.
Ale urcite najprv rozhovor...
Pokaslal si to. Tiez to tak s partnerom mame. Stale sa na nieco vyhovaral, preco nema chut. Milovali sme sa kvoli tomu zriedkavo. No a tak ako ona, tiez som povedala, ze sa nebudem vnucovat a ked nieco zacne, nemam chut na milovanie...neviem preco, jednoducho chut sa stratila po tych odmietnutiach. Strasne som kvoli tomu byvala smutna, citila som sa ako keby som totalne drevo a nepritazliva. A ver tomu, ze aj jej kvoli tebe kleslo sebavedomie....
Máte pravdu, posral som to. Keď už to nevrátim späť. Ťahal som to nejaký rok., čo ju tiež obdivujem, že to aj napriek tomu so mnou vydržala.
Lenže teraz už ona vážne asi nič nechce, ale jej to už je jedno či niečo bude. Poslednýkrát mi aj povedala, že už sa nebude vnucovať. Som myslel, že to len také ženské kecy, aby bola zaujímavá, ale ona vážne už nič nezačína.
Čo mám robiť?
Hej, ze si to posral., s tym suhlasim. Ale najpravdepodobnejsia verzia je, ze sa zmierila s tym, ze pre teba nie je ta najvzrusujucejsia a to je predsa zaklad zenskej sexuality - pacit sa, byt jedina, sexy naj. Presla ju chut na sex. Nemusi v tom byt nic viac.
Lenze, tahal si to tak dlho. az sa v nej nieco zlomilo a to uz teraz nepojde len tak lahko napravit, dost zly zaciatok vztahu.
Presne pre tieto dovody by sa ludia nemali davat dokopy s dalsim clovekom, kym nemaju poriesene byvale vztahy, skoda, mohol vas vztah zacat ako sexualne radovanky, ked su dvaja na zaciatku najzamilovanejsi, tak to byva najlepsie, Tak to si uz prepasol.
A) zmierila sa s tym
B) Zariadila sa inak - spava s inym
C) Neveri ti, ze si verny a tym padom nema chut na teba
Zaver) posral si to, stratena dovera sa tazko vracia
Trošku iné praktiky poškúšajte, vymysli niečo čo by ju vzrušilo, ale keď si ju zo začiatku ty odmietal tak sa ani nečudujem že teraz sa ona tak správa, ti to asi vracia pomaly
je mi zle keď čítam ako o priateľkke píšeš
Zdrap ju za vlasy nech ti aspoň fajku urobí. Svoju som si vycvičil a pravidelne 3 krát za týždeň fajká. Stačí odhrnúť paplón a vie kde je jej miesto. Občas sa jej povenujem aj ja aby nepindala a bol kľud. Vo fajke sa zlepšila a už to robí celkom dobre.