Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

problémy v manželstve

Príspevok v téme: problémy v manželstve
Simona_25

Prosím o radu. Sme manželia pár mesiacov, máme 4-mesačnú dcérku a máme velmi časte hadky s manželom, dalo by sa povedat, že až každodenne. Vidim, že náš vztah už nie je to čo na začiatku a asi to mi vadi. Vidim zmenu spravania u manžela, už nie je taky pozorny, netravi so mnou tolko času. Ja som na materskej, cely den sa nanho teším kedy príde z práce a ked príde tak mam pocit, že sa mi nevenuje. Velakrát sa stane, že mi niečo povie a mna sa to velmi dotkne a urazim sa. Viem,že je to detinské ale trápi ma to potom, nedokazem to len tak prekusnut ako by sa nic nestalo. Potom sa uz len hadame alebo vobec nerozpravame a ked odchadza do roboty tak niekedy ani pozdrav nie je co ma velmi trapi. každy den si poviem, ze zajtra to už bude lepšie ale vždy sa niečo najde a ja nechcem aby to malo nejake nasledky, lebo lubit sa lubime ale mame tažké obdobie a ja neviem ako ho zvladnut. Prečo sem píšem? Lebo nerada hovorim niekomu o mojich problemoch vo vztahu a takto by som chcela vedieť ako sa na vec pozeraju iní...

Bubliii

Simonka, nemému decku ani vlastná mater nerozumie. Dobre - máte problémy, a ty sa proste urazíš? To nie je riešenie. Riešenie je sadnúť si a všetko, čo si nám tu napísala, povedať manželovi. Možno to on cíti rovnako, ale tiež je ticho a čaká, kým začne druhý. A uvidíš, že to pôjde. Materská je náročné obdobie. Možno by vám prospelo, keby vám niekto postráži bábo a výjdete si aspoň na večeru alebo tak. Držím palce! :)