Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Problem s nadychnutim sa...problém s nadmerným meteorizmom

Príspevok v téme: Problem s nadychnutim sa...problém s nadmerným meteorizmom
Motuzik

Ahojte..som 28 ročná žena, po druhom pôrode. Tehotenstvo bolo bezproblémové, pôrod tiez. Avšak rodila som s dosť nepríjemným nachladnutim a nehoráznym hlienovitym kašľom. Po pôrode bolo vsetko OK, az na kašeľ a pokial si moja druha dcéra nezlomila v škôlke pišťalu. Co som dlhodobo nefajčila cigarety v den ked s ňou bol manžel v nemocnici som nedokázala od stresu ani jesť a vyfajčila som asi 5 cigariet v krátkej dobe. A tu sa začalo vsetko. Nachladnutie sa neustále opakovalo. Žlté hlieny, hustý kašeľ. Doktor mi na to nic nedal ani po mesiaci a pol. Začala som mat problémy s neustále nafúknutým bruchom. Kŕčovite bolesti. To bolo podľa doktora aj gastroenterologa len meteorizmus a koliky. Prechladnutie pretrvavalo dosť silne a svrbeli ma viečka nad mihalnicami, tiez bolest hrdla neutichala. Začala som mat problém s dychanim. Nemohla som sa plnohodnotne nadýchnuť. Po pneumologickom vyšetrení a spirometrii mi povedali ze to je ľahká forma astmy a dali mi inhalator. Brala som tieto kortizony asi 3 týždne ale nejakú extra pomoc pri záchvatoch s dychanim som nepozorovala. Trpím aj stavmi úzkosti co mi len pridávali na psychike ale naučila som sa ich kontrolovať. Svrbenie oči neprestávalo, hrdlo non stop bolelo, pridali sa nenormálne zapchaté dutiny v celej oblasti tvare, nos komplet nefunkčný, bolest hlavy neskutočná, vyrážalo mi to aj do sánky k ušiam, musela som brat antibiotiká vo forme aerosolu. Tie mi pomohli. Odblokovali ma od všetkého žltého hlienu. Medzičasom však nastala bolest pod ľavým rebrom. A v celej brušnej dutine s pálením na hrudi. Zevraj žalúdočná kyselina sa mi dostáva hore a spôsobuje pálenie aj v dýchacích cestách. Co dáva pocit pálenia hrudníka a tiez nemožnosť dýchať. Dali mi lieky na žalúdok. Zevraj vyliečia aj tu moju "astmu neastmu". OK, beriem. Cítim sa lepsie. Pálenie prestáva. Začínam lepsie dýchať. Avšak bolest pod rebrami, v brušnej dutine mam stale, hrdlo červene tiez a pocit guče v krku. Zacal ma trápiť syndróm suchého oka, svrbenie neprestáva, bolest na hrudi pokračuje, nie pálenie, bolest..niekedy pichanie ci v pravo aj v ľavo. Občas akoby spojitosť pichania ľavej strany hrude co mi vyráža do ramena a medzi lopatky. Vsetko sa zhorší vždy poobede okolo 5..často sa pridá bolest hlavy, pocit na odpadnutie, slabosť, únava. Cítim aj bolest v krčnej chrbtici. Opísala som vsetko, doktori nic nerobia. Riešim vsetko súkromne. Vedeli by ste mi niekto možno poradiť co to môže byt ? V rodine mame žlčníkove kamene, slabý šelest na srdci, sestra silná alergicka. Čakajú ma vyšetrenia. Snažím sa byt kľudna, ale je to nepríjemne a su to 3 mesiace neustálych komplikácií a čakaní. Som zúfalá. Dakujem Vam.

mascha

podľa mňa sú za tým parazity, ak ked by si ich nemala bylinná antiparazitárna kúra napr. od Mgr. Podhornej ti pomôže a neuškodí